Tsitaat: | Algselt postitas: LauriJ
Suvevelgi alla pannes vaatasin piduriklotsid üle (auto ütleb, et check brake pads). Klotsi on veel päris palju, oma 4mm kindlasti. Kas tõesti hakkab
skoda nii vara kisama juba, et piduriklotsid vaja ära vahetada? Või äkki kuskil mingit juhet kontrollida enne?
Edit: Kas auto talletab selle veateate endale kuskile ja siis ütleb sõidu alguses või kontrollib iga stardikord uuesti? Veateate lõi esimest korda
ette kui sõitsin läbi suht sügava porilombi. Kas võib aidata teate kustutamine või ikka vaja klotsid ära vahetada (mitte et need klotsid ülemõistuse
kallid oleks aga niisama tühja ei taha ka vahetada) |
Vasaku esimese ratta sisemisel klotsil on 2 juhet küljes. 2 plaadikest on umbes poole sendise vahega klotsi sees. Kui nüüd läbi kulub, siis juhtmete
ühendus katkeb ja viskab tule põlema.
Võibolla on asi keerulisem kui lihtsalt ühendamine, et mingi takistus vms. mängib rolli ka, aga minu tava oktaavial piisab kui juhtmed lihtsalt kokku
ühendada, siis jääb vait. Lihtsalt katsetasin kui klotse vahetasin.
Muide ma vahetasin esimesi klotse 135 tuhande pealt ja vilkumisega sõitsin kuskil 1000 km. Klotsi oli tegelikult piisavalt alles, et veel paar tuhat
sõita. Miks mul hoiatama hakkas loe järgmisest lõigust.
Muide ilmselt on sul hoopis nii, et klots on veel ok, aga ketas on lihtsalt juhtme katki söönud. Nimelt see juhtmeke on ääretult lollilt üle klotsi
ääre tilpnemas ja kulunud kettale tekib see terav äär, mis sööb juhtme ära, kuigi klots ise veel suti kannataks.
Teisalt no ei ole ka eriline papp ära vahetada
Ilmselt on kallim toota selliselt, et juhtmed väljuksid klotsi tagant küljest.
|