Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: O2 DSG veovõlli tagumine ots (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 2262)
Ander
klubiliige

Registreerunud 01.06.10

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi G-TEC

postitati 25.03.11 12:40 Tsiteeri
O2 DSG veovõlli tagumine ots

Tere!

Mure siis, sõidu ja pidurduse ajal tuli juhi poolt eest sisse kerge kolks, selgus, et vasaku veovõlli käigukasti (DSG) poolne tolmukate oli rebenenud ning määre väljas ja niiskus sees. Vahetasin siis tolmukatte ja panime uue määrde sisse pestes siis vana läga välja. Kokku ja ei midagi, Kõrin veel hullem. Otsustasin siis tellida uue liigendi. Kataloogide järgi toodi kohale aga visuaalselt täiesti vale jupp. Mul oli seal selline 3 rulliga liigend ja lai, toodi aga arvatavasti sama, mis on väline.
Oskab keegi järsku öelda selle jupi täpsemat koodi? VIN on ise selline TMBGS21Z662172497.

Tänud ette.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ander
klubiliige

Registreerunud 01.06.10

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi G-TEC

postitati 30.03.11 05:39 Tsiteeri

Nagu ma olen aru saanud vaikimisest, siis ega naljalt see käigukasti poolne ots ei sure. Uurisin hindu ja selgus, et ca 200.-€ ning vana osa tagasi. Päris kirves kui arvestada, et välimine uus ots maksab 60.- €.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]