Octavia III Combi 4x4 132kw DSG
Tere,
ma ei hakanud nüüd siin mõne kasutaja teemat risustama ja küsin siin:
Kes omab uut teemas mainitud masinat? Kuidas olete rahul? Kuidas 4x4 toimib, kas on olnud sellega probleeme?
Nagu mul infot anti, siis keegi RS omanikest on ka sellise masina peale kolinud. Millised on muljed?
Mind on see esivedu täiesti ära tüüdanud (praegu OII RS DSGga). Proovisin siin ükspäev Seat Leon ST 135kw TDI, kütusekulu võib ju madal olla, aga see
ratas läks ikka väga lihtsalt seal ringi.
Uus Scout oleks ka valik, aga see paraku päris ulme hinnaga, kui sinna normaalne varustus valida.
Arvestades läbisõiduks ca 35tuh aastas, siis oleks kütusekulu vahe 1200-1300 euri aastas (bens 132kw, keskmine 8.5L vs scout 135kw keskmine 6L) ehk
mul kuluks päris mitu aastat, ennem kui ma ennast nulli saaks. Muidugi kui rohkem sõita, siis vahe suurem. Hinnavahe masinatel oleks kindlasti ca 5tuh
bensuka kasuks (sarnase varustusega). Kuna ma haagist ei plaani vedada (konksu võtan) pidevalt, siis bensukas sobiks kenasti.
Küsin ka palju on reaalne keskmine kulu? Mul praegu RS on see samuti 8.5l, talvel rohkem. Skoda.ee lehel on need numbrid muidugi väga ilusad, kuid
reaalselt kunagi testitud 1.8 132kw esiveoga oli reaalne vahe samal trassil 0,5l, kuna uuel masinal oli start-stop peal.
Tänud, kes viitsib infot jagada.
|