M+S rehvidest
Millised on arvamused m+s rehvidest. Minu arvamus on üdini negatiivne. Paljud siiski kasutavad neid nn. aastaringseid rehve. Mul on paar lähisugulast
kes ajavad tarka juttu suust välja ja sõidavad selliste rehvidega. Pigem on see vist ikka kokkuhoid .. Olen olnud ka päris mitu otsa sunnitud sõitma
selliste rehvidega ja tõesti enam ei taha. Ei pea nad suvel ja ei pea nad talvel. Minu jaoks on suverehvid ja talverehvid. Segu ei saa olla
universaalne ( nii suurte temperatuuride mõistes, küll on olemas pool-vihma rehvid ). Minu arust on sellised rehvid ohtlikud. Isegi mitte talvel vaid
pigem suvel, maanteel sõites pidasin korra kinni , et uurida kas kõik rehvid on ikka terved. Ujus nii, et hoia kinni. Katsudes on segu vedel ja kumm
nii kuum ,et parem ära puutu. Samas talvel enamvähem peab kah, muidugi talverehviga ei võrdle. Ajukas on veel see, et m+s tähisega rehv on ametlikult
lubatud aastaringseks kasutamiseks-kisu naelad välja ja tuld. MInu Gislavedil on kah m+s tähis, ma ei kujuta ette kuidas ma nendega suvel sõidaks,
isegi talvel tuleb neile nati rohkem rõhku sisse lüüa,et ei läheks kuumaks ja vedelaks. Mida arvate teie nendest all-season rehvidest?
|