Lehekülgi: 1 2 3 4 |
kristjant
huviline
Registreerunud 11.10.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.19 21:04
|
|
|
Täna oli asja Paldiski maanteele ning sattusin juhtumisi peale esimesele kliendile tarnitud Kodiaq RS-ile. Ootas kenasti väljasõitu salongist. Meteor
Gray värvi ja nägi edev välja. Igal juhul õnnitlused uuele omanikule Maja
ees seisis ka sinine Kodiaq RS, millega kohtumise tõenäosus peaks olema kõrgem.
|
|
|
MarkkoN
huviline
Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq Ambition 1.5TSI ACT DSG 4x4 2019
|
postitati 10.01.19 13:20
|
|
|
Olen siin nüüd vahepeal jälginud autoturgu ja pean tõdema, et sobivas hinnaklassis Kodiaq TDI DSG 4x4 leida on väga keeruline, kui otsida autot kuni
30 000€ ja väikese läbisõiduga. Tänaseks on silma jäänud üks sõiduk: https://www.auto24.ee/used/2986694
Kas on keegi ehk käinud seda autot piilumas? Pole ise veel jõudnud minna, sestap küsingi.
Samuti ei ole ma peast heitnud siiski ka Superbi. Seda just sel põhjusel, et seda autot on soodsam soetada, kui Kodiaqi.
|
|
|
|
Puuriit
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline
|
postitati 11.01.19 13:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MarkkoN
Olen siin nüüd vahepeal jälginud autoturgu ja pean tõdema, et sobivas hinnaklassis Kodiaq TDI DSG 4x4 leida on väga keeruline, kui otsida autot kuni
30 000€ ja väikese läbisõiduga. Tänaseks on silma jäänud üks sõiduk: https://www.auto24.ee/used/2986694
Kas on keegi ehk käinud seda autot piilumas? Pole ise veel jõudnud minna, sestap küsingi.
Samuti ei ole ma peast heitnud siiski ka Superbi. Seda just sel põhjusel, et seda autot on soodsam soetada, kui Kodiaqi. |
Hetkel just müüki tulnud 4 erinevat 2.0 110kw 4x4 eesti ajalooga Kodiaqi
|
|
|
MarkkoN
huviline
Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq Ambition 1.5TSI ACT DSG 4x4 2019
|
postitati 11.01.19 13:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Puuriit
Tsitaat: | Algselt postitas: MarkkoN
Samuti ei ole ma peast heitnud siiski ka Superbi. Seda just sel põhjusel, et seda autot on soodsam soetada, kui Kodiaqi. |
Hetkel just müüki tulnud 4 erinevat 2.0 110kw 4x4 eesti ajalooga Kodiaqi |
Jah, panin seda ise ka tähele. Küll aga sain täna suurepärase pakkumise ühele demo-Superbile, mille peale ma ilmselt ka välja lähen. Praegusel autol
on huviline olemas ja kui ühekorra taas Skoda roolis olen, siis tuleb siia ka teema. Aitäh kõigile kaasamõtlejatele ja abistajatele!
|
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
Auto: ex Kodiaq
|
postitati 04.03.19 15:52
|
|
|
Natuke siis ka kogemusi, poolteist aastat ja 90tuh km Kodiaqi roolis läbitud, garantii asju pole olnud, ühtki detaili veermikus pole vahetatud
(kettad-klotsid ka ikka veel orikad), kaks jooksu rehve läbi sõidetud, mootor on enne kaht viimast hooldust ca liitri õli juurde tahtnud, väga ei põe,
sõidustiil ka vastav. Kalla ja talla.
|
|
|
MartinM
huviline
Registreerunud 07.02.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.19 19:18
|
|
|
Mitme kilomeetri peale ta liitri õli juurde küsib?
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.19 20:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinM
Mitme kilomeetri peale ta liitri õli juurde küsib? |
ca 13000 oli seekord, vahetult enne hooldust, eelmine kord suht sama.
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.19 17:35
|
|
|
Kuna ilmselt kasutan oma Kodiaqi rohekm, kui enamik siinsetest kasutajatest, siis võibolla pakub kellelegi huvi kuidas masin kestab. Nüüdseks läbitud
natuke üle 120000 km, 110tuh pealt vahetasin esimesed ja 120tuh pealt tagumised klotsid. Ühtegi teist kuluosa peale tavahoolduste pole vaja olnud,
garantii asju pole ka olnud.
Kohe-kohe saab garantii läbi (2 a saab täis), lähen ilmselt rääkima mootori müra teemal (võrreldes uue masinaga on mootor muutunud lärmakamaks, vb
summuti lekib kuskilt vms), samuti ei ole päris rahul käigukasti tööga, sest D režiimis laseb tihti pöörded häirivalt madalale (1200 ja vahel isegi
alla selle), kust kiirendama hakates masin väriseb ja ei taha aru saada, et sellel pöördel jõudu pole ja peaks käiku vahetama, tahab natuke tugevamat
gaasivajutust, siis aga kipub kaks käiku vahetama. S režiimis sellist jama vähem, aga huvitavalt kombel S režiimis ei hoia kogu aeg ühte käiku
kõrgemal, kui tavarežiimis, uuel autol hoiab, oli pool päeva asenduseks täpselt samasugune kombinatsioon, esindus ütles, et see normaalne, aga tegelt
ei ole ju...
Ma ei teagi, mis ma tegema peaks, kui ma tunnen, et asi pole korras, aga esindus ütleb, et kõik ok. Peale garantii lõppu vb räägivad teist juttu,
samas loodan, et nii silmakirjalikud ei olda.
|
|
|
Helmer
huviline
Registreerunud 04.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III 1.2 TSI 7-k DSG
|
postitati 28.09.19 18:04
|
|
|
Sa proovi neid vastuseid kirjalikult saada. Pärast on hea kasutada kui esindus peakski siga mängima.
|
|
|
ats87
huviline
Registreerunud 02.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.19 05:26
|
|
|
Ei hakanud uut teemat tegema. Aga kui keegi või kellegi tuttav või tuttava tuttav plaanib oma 2,0TSI 4x4 DSG Kodiaqi müüa, võib mulle kirjutada. Otsin
hetkel omale ühte, võiks olla vähemalt elegance varustusega.
Hetkel a24 hea varustusega eksemplaridest suht lage.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |