Tsitaat: | Algselt postitas: zuzlikesimene
Helsingis reeglina liiklus jupike inimlikum,kui mistahes kohas eestis. Siiski peab mainima,et on ka seal hulle-ma ei tea,kas oli see räige hooletus
või nahaalsus,kuid oleks üle esinurga tulnd,kui ma poleks pidureid blokki saanud. |
Toon ühe näite,kui veel Soomes töötasin.
Sõitsin MB Sprinteriga kõrvalteelt kiirteele kiirendusrajale ja nägin,et kaherealisel muidu tühjal sõidusuunal tuleb esimeses reas üks auto.Tavaliselt
sellises situatsioonis reastutakse teise ritta,et lasta sind peale kiirendusraja lõppu ilusti esimesse ritta,sest suvisel ajal on kiirendusrajal juba
ca 100+km/h saavutatud.Kogusin siis ka kiiruse üles,kui sain aru,et see vend küll reastuda ei plaani.Lisasin siis kiirust,et jõuan talle ette,aga see
vend lisas ka nahaalselt kiirust.Pidurdasin siis kiirelt maha,sest kiirendusrada hakkas lõppema ja lasin selle sõiduki läbi.
Kõrval istuv ülemus ütles,et on ikka "kyrpä" ja palus mul teisest reast sellest sõidukist mööduda.Olles siis selle sõidukiga kohakuti,avas mu ülemus
oma ukseakna ja viskas selle tegelase esiklaasi just ostetud ja korra lonksu võtnud liitrise jogurtipaki.
Vend tegi üsna kiire pidurduse ja õnneks ei näinud ta ka enam läbi oma piimvalge esiklaasi meie auto reg.numbrit,et "poliisit paikalle" kutsuda.
Ei taha seda teguviisi õigustada,aga loodan,et see suguelundist autojuht sai aru,mis selle põhjustas.
|