Tsitaat: | Algselt postitas: tsekkar
Remote Window Closure / Opening
When you lock/unlock the car, keep the button pressed on the fob and the window will raise/lower. take finger off button to stop
|
See on täitsa vahva lisa, kuid pole mumeelest täielikult töökindel. Mul on pidevalt nii old, et hoolimata korralikust nupule pressimisest on küll auto
lukku/lahti lännu, a klaasid ei liigu. Ometi olen old auto vahetus läheduses (ei saa põhjuseks pidada puldisignaali kadumist liigse vahemaa tõttu) ja
kinni/lahti on lukust läind.
Tsitaat: |
Three blink indicator
IF you have maxi dot, this can be turned on and off in the options screen under ‘comfort coding’ |
See on maailma-parim-asi Skoda OII juures pärast püsikiirusehoidjat IMHO. Aru ma ei saa, kas see on mingi tsehhide idee ja patent, et teistel uutel
autodel sellist geniaalset funktsiooni ei tundu küljes olevat. Ma ei mõista, miks üks normaalne autojuht peaks sellise mugavusfunktsiooni
väljalülitama - et kui kogemata sõrm suunatulekangi vastu läheb, siis ei plingiks juhti häbistavad suunatuled 3 KORDA JÄRJEST(!!) (tavaolukorras
ilmselt saaks selline autojuht oma sõidud sõidetud ilma kordagi suunatulekangi puutumata)
Tsitaat: | A little radio trick
If you hold down the MENU button whilst on FM or AM, until the radio emits a 'beep' the display will then alter to show a signal meter for the
station you are listening to and some other useless stuff. |
Huvitav, mis raadiumist jutt. Minu Streamiga (ilma MP3ta) see ei paistnud toimivat.
Tsitaat: | VIN numbers
Hold the info button on the radio and a list of VIN numbers come up. |
... ja ka INFO nupu pressimine ei andnud tulemust. Viimati olin ma liialt kärsitu ja ei viitsinud piisavalt pikalt hoida...
Tsitaat: | Auto shut off light
IF you forget to turn the lights off when you get out and lock the car, don't worry as the lights will turn themselves off after about 1 minute of
the door being locked. |
Mmm.. meil, põhjamaise seadistusega autodel see jutt vist ei kehti, kuna meil ju kustuvad lähikad peale süüte väljakeeramist. Tea, kas teistele
riikidele tehtud seadistuse korral jäävad tuled põlema, kui lülitist on nad peale keeratud?
Tsitaat: | Climate control recirc
When the car is put into reverse gear, the climnate control goes into recirculation mode to prevent fumes from getting into the cabin.
|
Ehhehh.. ja mina mõtsin ühtelugu, et mista sellest klapist kogu aeg klõps ja klõps kinni paneb, kui ma tagurdama hakkan
Vot siis, kuhu koer oli maetud. Täiesti geniaalne leiutis, küll aga peaks nt diiselmootoriga jõle pikalt tagurpidi uhama enne, kui piisavas koguses
CO-d salongi immitseks, et juhil pilti eest võtta
|