Lehekülgi: 1 2 |
tsekkar
huviline
Registreerunud 08.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: O3 4x4 black
|
postitati 26.02.08 06:26
|
|
|
Tsitaat: | Ma lisasin ka 11tuh pealt, aga läks ca 400ml. Kuni 15tuh sain rahulikult sõita, vaatab kas 30tuh veab välja (see mõne kuu
pärast näha) |
No mina nii hästi ei saa. Hoolduses käidud nii umbes 3000km tagasi ja täna pidin valama 1l peale, sest tuli hakkas vilkuma.
Kasutan Castrol TXT õli. Mootorile vist meeldib väga
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 26.02.08 06:41
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: tsekkar
Ma lisasin ka 11tuh pealt, aga läks ca 400ml. Kuni 15tuh sain rahulikult sõita, vaatab kas 30tuh veab välja (see mõne kuu pärast näha)
|
No mina nii hästi ei saa. Hoolduses käidud nii umbes 3000km tagasi ja täna pidin valama 1l peale, sest tuli hakkas vilkuma.
Kasutan Castrol TXT õli. Mootorile vist meeldib väga |
Minu auto kuulub ka klubisse 15.000km/+2l õli juurdevalamist.Õ•litab Bardahl.
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 26.02.08 06:47
|
|
|
Tsitaat: | [Minu auto kuulub ka klubisse 15.000km/+2l õli juurdevalamist.Õ•litab Bardahl. |
Tohohh, miks siis kastoorõli ei sobi? Sul peaks neid seal teistpool seina tünnide viisi olema?
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 26.02.08 07:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maitz
Nii õli siis lisatud.Üks 150 ML läks ainult
4500 veel sõita siis hooldusesse |
Siis oli sul ju õli tase normis, ei oleks üldse olnud mõtet sügeleda.
|
|
|
Maitz
huviline
Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia RS TDI
|
postitati 26.02.08 11:20
|
|
|
No aga tuli põles
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 15:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Valts
Tohohh, miks siis kastoorõli ei sobi? Sul peaks neid seal teistpool seina tünnide viisi olema? |
Mul meeldib konserve avada.Ma nõuka aja laps.
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 27.02.08 06:53
|
|
|
No aga tuli põles |
Kas see pardakalkulaator ka sellise veateate talletab? Kui oleks mingi jama mootoriga lähiajal juhtunud, oleks ilmselt garantiiga kutupiilu?
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.08 09:49
|
|
|
No aga tuli põles |
See on kummaline. Tavaliselt hakkab õli tuli põlema siis kui tase on alla miinimumi. Taseme maximumi saamiseks tuleb siis enamusel masinatl lisada 1
liiter õli.
|
|
|
Talstar
huviline
Registreerunud 02.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II HB L&K 2.0 TDI PD DSG
|
postitati 10.03.08 21:50
|
|
|
Mis õlisse ja selle tasemesse puutub siis sain hiljuti väikese üllatuse osaliseks. Nimelt - saan küll aru, et silmanägemine ei ole küll kõige teravam
- otsustasin kontrollida mida õlivarras näitab. Tee või tina aga sellist tripper õlivarrast ei ole küll enne kohanud. Mingi musta värvi plastikust me
ei tea mis asi. Igatahes oli tubli tükk aega imestamist ja siis kaks korda sama palju võttis sellelt musta värvi plastik ma ei tea
mis asjalt õli taseme kõrguses selgusele jõudmine.
Kas kõigil Skodadel on sellise plastikust musta värvi tripper või on ka heledat värvi metallist õlivarrast nähtud.
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.08 07:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Talstar
Mis õlisse ja selle tasemesse puutub siis sain hiljuti väikese üllatuse osaliseks. Nimelt - saan küll aru, et silmanägemine ei ole küll kõige teravam
- otsustasin kontrollida mida õlivarras näitab. Tee või tina aga sellist tripper õlivarrast ei ole küll enne kohanud. Mingi musta värvi plastikust me
ei tea mis asi. Igatahes oli tubli tükk aega imestamist ja siis kaks korda sama palju võttis sellelt musta värvi plastik ma ei tea
mis asjalt õli taseme kõrguses selgusele jõudmine.
Kas kõigil Skodadel on sellise plastikust musta värvi tripper või on ka heledat värvi metallist õlivarrast nähtud. |
See vist mingi Octavia 2 teema. Minu Octavia-l ja isa Fabia-l on hele, metallist õlivarras.
|
|
|
might
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II RS 2,0 TDI DPF
|
postitati 11.03.08 11:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Talstar
Tee või tina aga sellist tripper õlivarrast ei ole küll enne kohanud. Mingi musta värvi plastikust me ei tea mis asi. Kas kõigil Skodadel on sellise plastikust musta värvi tripper või on ka
heledat värvi metallist õlivarrast nähtud. |
on teine ja na imelik tehtud, et silmaga raske seletada.
kui otsast kinni võtad ja näpud õliseks jäävad, siis järelikult on veidi õli ikka veel sees
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 01.04.08 20:40
|
|
|
ninii.. vilgutas täna mu auto ka korra õlitulukest armatuuris.. lugesin veidi manuali... sain teada, et mulle läheb VW 503 00 spetsiga õli sisse..
mis õlid sellele spetsile vastavad.. mida soovitate, kust tasub osta? statoilis korra piilusin õlisid.. aga suht vikerkaar oli seal riiulis.. ei
saanud sotti, milline mulle kõlbab ja milline mitte...
autoks siis OII RS 2.0 TFSI
ahjaa.. jahutusvedeliku konsentraati ma ei pea ise ju lahjendama veega miskise 40%-seks.. vaid lasen selle otse paaki, mis poest ostan? miski lillat
võrvi G12 PLUS
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.08 06:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
ninii.. vilgutas täna mu auto ka korra õlitulukest armatuuris.. lugesin veidi manuali... sain teada, et mulle läheb VW 503 00 spetsiga õli sisse..
|
501 01/502 00 või 504 00 on VAG norm bensiinimootoritele.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.08 06:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
|
501 01/502 00 või 504 00 on VAG norm bensiinimootoritele. | emm.. manualis oli konkreetselt kirjas, et libiseva hooldusega, ehk QG1
(vaatasin hooldusraamatust ka järgi) bensukatele VW 503 00
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.08 14:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rageemm.. manualis oli konkreetselt kirjas, et libiseva hooldusega, ehk QG1 (vaatasin
hooldusraamatust ka järgi) bensukatele VW 503 00 | nii hooldusest räägiti ka, et VW 503 00, et mul asjaga kiire, siis lähen lasen
esinduses õige kraami sisse valada... aga põmst kui keegi RSi meestest ise kuskilt ostab miskit vastavale spetsile vastavat õli ja teab soovitada...
andke teada.. eks ma järgmine kord siis ostan ise...
EDIT: esindusest sain siis huvitava paberi.. põmst siis.. kõige õigem oleks panna muutuva service intervalli korral (QG)
*Castrol Formula SLX LL 2 0W30 <--eelistatud
*Castrol Formula SLX LL 3 5W30
fikseeritud service intervalli korral
*Castrol Formula SLX LL 3 5W30 , kuid kõlbab ka
*Castrol TXT Sopftec 5W40
|
|
|
tsekkar
huviline
Registreerunud 08.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: O3 4x4 black
|
postitati 03.04.08 07:21
|
|
|
Tsitaat: | *Castrol TXT Sopftec 5W40 |
Mina valan seda peale, kui tase madalaks kipub. Ega ma ise otsinud pole midagi..Alati lasen liitri kaasa panna, kui hoolduses käin.
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
|
ocII
huviline
Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.09 18:18
|
|
|
Enda Octavia 2,0 TDI 103kw tiksub Liqui-Moly täissünteetilise mootoriõli diisel- ja turbodiiselmootoritele Diesel synthoil 5W 40 HD
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |