Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 2008 1.9 TDI-Sisselase öline?! (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 2975)
Shiim
huviline

Registreerunud 04.10.11

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia TDI 2008

postitati 29.12.11 18:35 Tsiteeri
2008 1.9 TDI-Sisselase öline?!

Tervist.
Tekkinud uus probleem siis. Alustaks auto tutvustamisega: Octavia Tour 2008 1.9 74kw TDI 5k manuaal.
läbisõit on 120 000km.
Ükspäev sis käis põhi vasta maad, sõitsin estakaadile vaatama, et ega midagi ära ei lõhkunud ja hindasin sis esisilla olukorda ka(kõik siiani nagu uus :cool: ), ja mis ma näen!
Turbosse minev sisselaske toru(kummist) on kohati jummala niiske, just turbo juurest! :o
Mis jama on, kas JUBA turbo läbi? UUS auto ju!

Okei, oletame siis, et ma soovin interkuuleri ja sisselaske torustiku ära puhastada, on se raske töö? Mis vaja laiali lammutada? Äkki keegi jagab "know-howd"?
Või on mõni DIY välismaa/eesti link? Vw Golf ja Audi A4 intekas peaks samas kohas asuma?
Sobiks selle link kah!

Kõiksugu info eest väga tänulik!

Ausalt, pole mina mitte KORDAGI piirajasse lasknud või käike "tühjaks" lasknud selle autoga(hobikad on selle jaoks), sõidan ka nigu penskar, 90-100km/h, kütet kulutan ka 4 liitrit ainult ja sõitmas käin ka poes piimajärel nüüdsest, sest enam ei pea kaugel tallinnas tööl ka käima, töö kodus!:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 30.12.11 07:18 Tsiteeri

kui sul väljast torustik õline on, siis järelikult lekib. ja see ju positiivne, sisteem ajab ise üleliigse välja. :)
muidu on pasunaga seuke lugu, et kõigil on nad seest õli paksult täis. võib ju enese rahustuseks vahest tühjaks valada, aga mingit sügavat mõtet asjal pole. mina olen paaril korral vahejahuti maha võtt ja siis ka seest tühjaks nõristand. samas kui kone käima panna ja pasun puhuma hakkab, siis pääseb vajalik õhk igal juhul mootorisse. jalus olev õli määritakse torustiku seintele laiali.
kuni õlikulu pilvedesse pole läinud ei tasu sul asjale rohkem üldse mõelda. sõida ja ole rahul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
toivo5
huviline

Registreerunud 16.08.11

Kasutaja on eemal

postitati 01.02.12 15:45 Tsiteeri

Tegelt lugu ilmselt nii, et turbosse sisseimetava õhu lõdvikusse suunatakse ka karteri tuulutuse voolik (saab alguse klapikambrikaane pealt) ja see pasandabki õliste heitgaasidega kogu süsteemi täis. Turbot saad kontrollida üpriski lihtsalt - võtad selle sama siseneva õhu lõdviku turbiini küljest lahti ja saad turbovõlli loksutades asjast mingi pildi ette. Kui loksu on tunda võlli pikisuunas, siis on puksid õhtale minemas. Üles-alla võib pisut loksuda. Jõudu ei tasu loksutamisel väga kasutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.9% - SQL: 71.1%]