Janek85
huviline
Registreerunud 04.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: SuperbII
|
postitati 10.10.13 06:57
|
|
|
Superb II tagaluuk
Kuulsin et uuel Superbil II faceliftil on sedaanil suure luugi avamisel loogika muutunud, nüüd tuleb luukpära/suur luuk parempoolsest nupust lahti, ei
ole enam vaja dubleeritud vajutust teha..Mulle se loogika meeldib(ei saagi aru, miks ta kohe ei võinud nii olla) ja küsin , kas keegi oskab öelda-kas
seda annab ilma faceliftita mudelile ka tekitada?
|
|
|
mds
huviline
Registreerunud 16.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1.8 TSI DSG
|
postitati 13.10.13 18:14
|
|
|
Ma usun küll, et annab tekitada.
Auto100s uurisin FL Superbi. Suure luugi avamisel talitab luuk ikka samasuguste helide saatel ja väikese viivitusega tuleb lahti. Ainult et küsimus on
selles, kust nii uute autode elektriskeeme saada?
|
|
|
outlaw
huviline
Registreerunud 03.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 4x4, Octavia III DSG
|
postitati 13.10.13 18:59
|
|
|
Ausaltöeldes ei näe erilist pointi kodeerida kogu süsteemi ümber ainult selleks, et pagasiluuki saaks ~5sek kiiremini avada.
Eks ross-tech ja VCDS abil on võimalusi piisavalt.
350 Nm
|
|
|
|
peep2
huviline
Registreerunud 26.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.13 22:29
|
|
|
Siin on teema umbes selline: mul on elutoast diivani pealt magamistuppa 12 sammu. Kas oleks võimalik magamistuba ümber ehitada nii, et jõuaks 11
sammuga kohale?
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.13 05:23
|
|
|
Eks see ole igaühe maitseasi, mitu sammu ta teha tahab... Minumeelest on ka see vajuta-oota-vajuta süsteem tobe.
Ma ei usu, et see vcdsi või muu programmi abil seadistatav on, muidu oleks paljud kindlasti laskund selle ka vanal autol ümber häälestada.
Elektriskeeme saab Internetist varastada, ELSA sees näiteks võiks nad olemas olla. FL mudeli skeeme peab võibolla veel veidi ootama, aga eelmine on
kindlasti olemas. Samas ka neist ei pruugi palju abi olla - saad teada, et üks nupp lülitab mingi aju ühte jalga ja teine teist, mis siis edasi
teed?
Ma kujutan ette, et kõige lihtsam lahendus oleks ehitada parempoolse nupu alla mingi lisaplokk, mis lülitamisel annab kõigepealt parempoolse nupu
signaali, siis ootab mingi aja (või jälgib piduritule vilkumist) ja siis annab vasakpoolse nupu signaali.
|
|
|
Janek85
huviline
Registreerunud 04.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.13 10:09
|
|
|
Peep miks tobe?
Telefonide softid uuenevad iga kuu, miks ei võiks autode omad siis korra aastas seda teha
Mis pagana pärast, ma pean kaks korda ja vajutama-ajan näpud serva alla, otsin selle parempoolse lüliti üles, vajutan sinna, ootan mootorite surinat
ja tule vilkumist, siis liigutan käe luugi keskele, otsin keskmise lüliti ja vajutan uuesti ... Et pinget kruvida pealtvaatajates?
Oma kaugulesid lülitad ju ka korraga , mitte vasakut/paremat ükshaaval?
Rolsil käisid kojamehed ka kunagi eraldi väntadest jne...
Aeg on edasi läinud ?
|
|
|
mds
huviline
Registreerunud 16.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1.8 TSI DSG
|
postitati 14.10.13 11:49
|
|
|
Meenub, et uuel on lülitid väiksemad. Ehk õnnestub see uus lüliti vana keskmise asemele panna ja parempoolne auk üldse kinni panna?
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7-DSG
|
postitati 14.10.13 12:01
|
|
|
KUI ka saaks, siis ma ei usu, et sellise töö hinnaklass oleks sellise (suhteliselt) pisiasja eest mõttekas.
ps. kasutan ka luuki suht tihti "luukpärana"
Trükin pilte www.minuprint.com
|
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 14.10.13 17:30
|
|
|
Tuleb teha tehasesse ettepanek, et oleks ainult suure luugi avamine, nagu ennemuiste. Jääks palju tülisid ja vaidlemisi ära.
|
|
|
|
Janek85
huviline
Registreerunud 04.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.13 17:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Suslik
Tuleb teha tehasesse ettepanek, et oleks ainult suure luugi avamine, nagu ennemuiste. Jääks palju tülisid ja vaidlemisi ära. |
Ei noh, ma siiski seda ei soovi, ma näen selles siiski võlu ...poest tulles kilekotiga, lased aga puldist eemalt lahti ja paned kotid nagisse näiteks
|
|
|