Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 11.12.13 08:51
|
|
|
Tsiteerides klassikuid "Suvest", et - kui juba pakkumiseks läks, siis pakun eelkõige enda autot
Nimetatud mootoritest ma loobusin, sest Superbi teeb elavaks just 2.0 TDI 125 kw.
Olen sellega sõitnud 2010 jaanuarist ja mootori kohta paha öelda pole.
Ka hooratas pole mul nii tunda andnud nagu seda Octavial taluma pidin.
Kui aku talvekülmadega ilusti laetuna hoida, siis pole probleeme.
Soovitan ka siia pilk visata http://foorum.skodaclub.ee/viewthread.php?tid=2889 Mul siin oma auto pakkumisest juttu.
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.13 16:10
|
|
|
Arusaamatut jõnksutamist oskab teha iga tänapäevane mootor, olgu ta diisel või bensiin. Kuigi üldiselt on mulle jäänud mulje, et moodsate diislitega
juhtub seda sagedamini (st kui jõnksutama hakkab, siis on viga raskem leida ja remont kallim) - margist sõltumata. Lisaks on ühisanumpritsega diisel
madalatel pööretel väga jõuetu, kui sõita ei oska, sureb ristmikul välja.
Kahemassiline hooratas on paraku tükk, mis neil mõlemal olemas ja varem või hiljem ära kulub.
Diisli puhul peab arvestama, et kübemefilter tahab aeg-ajalt pikka sõitu, et ta ei ummistuks.
125kW diislit neliveolisena koos DSG kastiga ei ole tehtud.
VAG grupi 2-liitrise diisli kohta on foorumites üsna halvasti räägitud, näiteks nukkvõllid pidid juba enne garantiiaja lõppu vahetust vajama jne.
Küllap Skodal on ka sama mootor, mis paar aastat vanemal Passatilgi.
Selle kõige pärast meeldib mulle TSI rohkem, vaiksem on ka. Ketiprobleemid on valdavalt 1,2 ja 1,4l mootoritel.
EDIT: soojaks ei lähe nad kumbki. Diisliga on lootust isegi rohkem, sest sellele võib lisaahi peal olla.
|
|
|
reverse
huviline
Registreerunud 20.07.12
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia vRS CR TDI DSG
|
postitati 12.12.13 08:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tnx
125kW diislit neliveolisena koos DSG kastiga ei ole tehtud.
|
Kontrolli oma väiteid. Sellised on olemas küll.
Tsitaat: | Algselt postitas: tnx
EDIT: soojaks ei lähe nad kumbki. Diisliga on lootust isegi rohkem, sest sellele võib lisaahi peal olla. |
Mitte ei või vaid ongi peal, kõigil diislitel. Vähemalt neil, mis põhjamaadesse müüakse.
EDIT: Kübemefiltrit ei tasu karta, mul 21000 km seljataga 125kW diisliga ja pole kordagi puhastust nõudnud. Peamised otsad jäävad 10km kanti,
linnasõit.
www.sadulsepp.ee
|
|
|
|
taneltag
huviline
Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Leon Cupra280, 2014
|
postitati 12.12.13 14:50
|
|
|
Tänu sellele elektrilisele lisasoojendile tulebki sealt sooja, mootori temp linnaliikluses ei taha diislil väga tõusta.
Ega ka TSI bensukad nii kärmelt ei lähe kui vanad, kuid pole ka midagi väga hullu.
Eks see teema jälle "kellele ema, kellele tütar" kategooriasse lange .
Mina proovisin diislit ja ei vaimustunud milleski. TSI bensukate vääne madalamalt käes ning lisaks pole nad 1500 pöörde pealt ja alla selle nii pagana
jõuetud nagu seda need pisikese kubatuuriga diislid on.
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7-DSG
|
postitati 13.12.13 05:39
|
|
|
Huvitav, mulle subjektiivselt tundub, et läheb 1,8TSI (uuem 118kw) läheb just üllatavalt kiiresti soojaks.
Trükin pilte www.minuprint.com
|
|
|
|
Etz
klubiliige
Registreerunud 11.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia III Combi 1.8TSI DSG 4x4
|
postitati 13.12.13 08:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: timo99
Huvitav, mulle subjektiivselt tundub, et läheb 1,8TSI (uuem 118kw) läheb just üllatavalt kiiresti soojaks. |
1.8TSI 132kW samamoodi...
...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
|
|
|
|
kempi
klubiliige
Registreerunud 06.12.13
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 1.8 TSI DSG
|
postitati 13.12.13 11:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Etz
Tsitaat: | Algselt postitas: timo99
Huvitav, mulle subjektiivselt tundub, et läheb 1,8TSI (uuem 118kw) läheb just üllatavalt kiiresti soojaks. |
1.8TSI 132kW samamoodi... |
Mu Octavia 3 1.8TSI 132kW on ka näidanud positiivsest küljest sooja puhumisega - eks näis, kui -10 kuni -30 näitama hakkab (alles siis saab tegelikult
alles aru, kui ruttu on "ruttu"). Uuel 1.8 TSI'l on ka vääne suht viisakas. Tõmbab tuntavalt juba 1500-1700 rpm pealt - väikese "kõrvitsa" võlu
|
|
|
sild
huviline
Registreerunud 10.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.14 19:25
|
|
|
Tere jälle. Endiselt olen mina superbi omale otsimas. Just siis 1.8tsi ja
manuaali.
Kui ma siin teema alguses mainisin, et vaatan masinaid aastast 2008-10 siis tekkis küsimus.
Miks antud aja vahemikus on palju rohkem korraliku lisa varustusega diisleid pakkuda kui pensukaid. ( Hetkel pole ühtegi mulle sobiva lisa varustusega
bensiini autot müügis. ) Kas dislad siis nii õnnetud, et neid müügis kuhjaga või oli bensukatel tõesti mingi eri tellimusena kaasas elementaarsed
asjad nagu: parkimis andurid (vähemalt tagumised) multi rool, elektriline nahk sisu, kliima automaatik, suur ekraan.?
|
|
|
taneltag
huviline
Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Leon Cupra280, 2014
|
postitati 04.03.14 08:11
|
|
|
Ilmselt diisleid osteti rohkem ja kui juba diisel ostetakse, siis ka sõidetakse sellega palju ning tekivad kiiremini järelturul müüki. Bensukaga
sõidetakse vähem ning müügimõtted võib-olla nii kiirelt ei teki. Ehk on see põhjuseks aga võib-olla ka mitte .
Vaata kasvõi saksamaal olevaid pakkumisi - oluliselt suurem valik ning varustus ka üldjuhul parem. Mina käisin ka enda omal saksamaal järel - kui
korralikult uurid ja ise tegeleda viitsid, siis saad seal korraliku auto
|
|
|
sild
huviline
Registreerunud 10.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.14 14:44
|
|
|
Olen vaadanud saksa lehtedelt masinaid. Tõesti on sama raha eest oluliselt parem valik. Muidugi saksa masinatel on läbisõidud ka suuremad. Aga väga ju
vahet ei ole kas masin on sõitnud 90 tuhat või 150 tuhat. Ega see lisa 60 kilo siis veel masinat ära tapa. Arvestades veel seda, et saksas oluliselt
paremad teed kui ükskõik millises eesti otsas.
Saksast toomisega läheb mul natuke keeruliseks. Kuna auto ostan liisinguga siis ma ei tea kuidas panga poolne finantseerimine sellisel juhul käib.
Sellele leiab lahenduse. pangas kindlasti räägitakse kuidas asi välja näeb.
Suurem probleem on sellega, et ma ei räägi sõnagi raksa keelt. inglis keelega on ka raskusi. Ühtegi tuttavat saksas pole kes aitaks auto üle vaadata
ja vajalikud paberid korda ajada. Üks võimalus oleks lasta auto tuua. Erinevad firmad ju tegelevad sellega. Kuid minu meelest väga loll on tellida
auto mida ise oled ehk neti kuulutusest ainult näinud. Keegi ei kontrolli, et masin korralik on. Tuuakse ära ja siis ole õnnelik. Eesti pinnal olen
kaks masinat viinud auto 100 ostueelsesse kontrolli. Ilusti oli ajalugu teada ja selgus hunnik vigu mis jätsid konkreetsete masinate ostmise plaani
katki.
|
|
|
mds
huviline
Registreerunud 16.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1.8 TSI DSG
|
postitati 04.03.14 19:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sild
Tere jälle. Endiselt olen mina superbi omale otsimas. Just siis 1.8tsi ja
manuaali.
Kui ma siin teema alguses mainisin, et vaatan masinaid aastast 2008-10 siis tekkis küsimus.
Miks antud aja vahemikus on palju rohkem korraliku lisa varustusega diisleid pakkuda kui pensukaid. ( Hetkel pole ühtegi mulle sobiva lisa varustusega
bensiini autot müügis. ) Kas dislad siis nii õnnetud, et neid müügis kuhjaga või oli bensukatel tõesti mingi eri tellimusena kaasas elementaarsed
asjad nagu: parkimis andurid (vähemalt tagumised) multi rool, elektriline nahk sisu, kliima automaatik, suur ekraan.? |
Sellepärast, et Tulika Takso ja Eesti Politsei ostsid täpselt sellel ajal endale meeletu koguse plank varustusega 1.8TSI manuaalid (politsei) ja
automaadid (takso). Väldi sinist ja valget.
|
|
|
hotdog
huviline
Registreerunud 23.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II
|
postitati 04.03.14 20:20
|
|
|
Mul oleks selline pakkuda nagu sa otsid. Siin on auto24 link: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1016532&rhash=c365
See kuulutus ei ole aktiivne, kuna ma ei ole autot veel müüki pannud, kuna ei ole veel kindlalt ära otsustanud kas raatsin ära müüa. Kui sulle see
sobiks, siis võiks edasi rääkida ja mõelda.
|
|
|
sild
huviline
Registreerunud 10.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.14 15:45
|
|
|
Antud masin kül sobiks kuid kahjuks seoses oma tööga ei saa valget sisu omale lubada. Pildilt tundub veel seemis nahk või kuidas seda karvast nahka
kutsutakse. Määrdub väga kergelt ja puhastada väga keeruline.
Aga jah muidu ma umbes sellist masinat otsin nagu pakuti. kui kellegil midagi samalaatset pakkuda siis võib julgelt teada anda.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 05.03.14 21:00
|
|
|
Tegelikult ei ole see alcantara nahk ,vaid seemisnaha välimusega riie ,oma audil lasin esiistmetel selle alcantara osa uue panna ,kuna eelmised
omanikud olid lohakad .
Aga töööriietega seda istet nühkida pole mõtet küll .
|
|
|
hotdog
huviline
Registreerunud 23.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II
|
postitati 05.03.14 21:42
|
|
|
Tegelikult peaks see olema küll alcantara nahk, vähemalt varustuse nimekirja järgi: Nahksisu âEMORYâ (nahk /Alcantara), dekoratiivkujunduseks puit
Cinamorra.
Väga raske polegi seda puhastada, niiske lapiga saab kergemad plekid ära küll, suuri plekke pole veel tekitanud
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.14 08:16
|
|
|
Alcantara is composed of about 68% polyester and 32% polyurethane.(wikipedia)
Kes seda materjali oma silmaga teiselt poolt näinud on ,see teab.
Seemisnaha välimusega kunstmaterjal ,mida nimetatakse alcantara nahaks .
|
|
|
reverse
huviline
Registreerunud 20.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.14 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
Seemisnaha välimusega kunstmaterjal ,mida nimetatakse alcantara nahaks . |
Lõpetage naljad, mehed. Tegemist ei ole nahaga ja ka keegi ei nimeta seda nahaks. Vb, kuskil Maxima kassasabas nimetatakse seda nahaks, aga
arvatavasti siis inimest poolt, kes käivad oma diiselautoga "bensiini võtmas". Ehk siis väga elukauged inimesed.
www.sadulsepp.ee
|
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.14 22:48
|
|
|
Iseenesest mõistetav ,et sadulsepp teab ,mis alcantara on ,minagi tean väga hästi ,aga ole hea ja tee seda selgitustööd margi esindustes ,sest just
nemad ajavad inimeste päid segi.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
reverse
huviline
Registreerunud 20.07.12
Kasutaja on eemal
|
|
sild
huviline
Registreerunud 10.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.14 18:41
|
|
|
Reedel sai sobiv auto leitud. Kõik lisad peale naha ja elektrilise kaardilugeja istme on olemas. Kuid see tuju ei riku. Antud masinal ka mõned lisad
rohkem kui oskasin loota.
Seega võib minu poolt antud teema lukku panna.
Tänan veelkord kõiki kes viitsisid siin teemas vastata ja arutada.
Tervitades Raido
|
|
|
dex
huviline
Registreerunud 07.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III, 1.4 TSI, DSG
|
postitati 17.03.14 19:53
|
|
|
Viska siis teistele huvilistele ka andmed ja pilti , nädala pärast ehk ka
lühike kommentaar, kui rahul oled.
|
|
|
sild
huviline
Registreerunud 10.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.14 14:46
|
|
|
Hetkel olen muidugi rahul ja suur vasika vaimustus peal. .Pilte kahjuks ei ole. Sõita sain reelel ainult 200 km. pärast seda tuli lumi maha. ( suve
rehvid all) Kuna ise olen eestist eemal ja auto kodus siis enne 4-5 nädalat ei ole võimalik Värskeid pilte teha. Ja kogemusi väga jagada.
Väga positiivseid üllatusi valmistas mootor. 1.8 TSI liigutab oodatust paremini suurt autot edasi ja vägagi mõistliku kütuse kuluga.
Ja kui palju seal ikkagi ruumi on. Nii ees kui taga sõitjatele. Ei anna minu eelmise autoga võrreldagi. Eelmine oli siis bmw E38.
Kuskil pooleteist kuu pärast hakkan autot igapäevaselt kasutama. Siis teen ka teema siia foorumisse ja jagan muljeid.
|
|
|
stooming
huviline
Registreerunud 06.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.14 01:38
|
|
|