Heigok
huviline
Registreerunud 13.04.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.16 10:37
|
|
|
veel raskete teeolude paketist
Tere
Astusin just Teie lugupeetud klubisse ja kohe küsin nõu; kavatsen soetada omale uue Octavia combi ja tahan lisana ka raskete teeolude paketti (et
natuke kõrgem oleks,,,)
Sisimas ikka natuke kõhklen, et kas ei saa liiga jäik. Kas keegi, kellel on see pakett oleks nii lahke ja näitaks mulle seda. Hea oleks ka mõni km.
söita, et öige "tagumikutunnetuse" saaks ?
...võlgu ei jää
H.
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 13.04.16 18:25
|
|
|
Minu arust seal jäikuses küll vahet pole ja üldse on ka see kõrguse vahe suht tajumattu.Suurem tähsus selle lisa juures on ikka põhja alused
kaitsed,mis võivad olla vajalikud.
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 13.04.16 18:44
|
|
|
Octavial mina jäikusevahet ei tundnud, aga kõrguse vahe on ikka päris nähtav.
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 14.04.16 06:12
|
|
|
Ma parandan ennast,ka kõrguse vahe ei ole tavalisel sõitmisel tajutav.Silmaga on, jah kohe näha,et auto on tsipa kõrgem. Aga ei ole sellist vahet
nagu tava ja sportvedrustusel ehk siis ei olegi muud vahet,kui auto on alt mingil määral kaitstud ja on natuke kõrgem.
Need kaitsmed on mingist komposiitplastikust ja ei ole kindlasti võrreldavad mõne metallist põhjakaitsmega.
|
|
|
movies85
huviline
Registreerunud 05.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.16 07:18
|
|
|
Tere,
Olen ise samuti mõelnud, et peaks neid kaitseid sinna alla juurde võtma kui auto ostuks läheb, kuid kas keegi oskan kommenteerida meie teeolud mis on,
et kas põhipaketi vedrustus mis on jäigem, või pigem võtta juurde sportvedrustus(mis vist oleks pehmem) ? Drive mode nupu funktsionaalsuest pole
siiani aru saanud, et kas see on siis nüüd nii vajalik ja kas ta ka reaalselt midagi ümber seadistab vedrustuses või auto käitumises. Usun, et tähtsam
on ikka mis sõiduvõtteid roolis kasutad.
|
|
|
Anttike
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 4x4 1,8TSI
|
postitati 15.04.16 05:56
|
|
|
Kui veel pole saanud raskete teeolude paketti proovida-uurida, siis võin täna õhtul või nädalavahetusel näidata.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 15.04.16 21:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: movies85
Tere,
Olen ise samuti mõelnud, et peaks neid kaitseid sinna alla juurde võtma kui auto ostuks läheb, kuid kas keegi oskan kommenteerida meie teeolud mis on,
et kas põhipaketi vedrustus mis on jäigem, või pigem võtta juurde sportvedrustus(mis vist oleks pehmem) ? Drive mode nupu funktsionaalsuest pole
siiani aru saanud, et kas see on siis nüüd nii vajalik ja kas ta ka reaalselt midagi ümber seadistab vedrustuses või auto käitumises. Usun, et tähtsam
on ikka mis sõiduvõtteid roolis kasutad. |
Need kaitsmed on tegelikult nagu rohkem tolmu/pori kaitsmed ,ei muud
Kus kohast on sul tulnud arusaam ,et sportvedrustus on pehmem ,see on ikka jäigem .
|
|
|