Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: veel raskete teeolude paketist (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2638)
Heigok
huviline

Registreerunud 13.04.16

Kasutaja on eemal

postitati 13.04.16 10:37 Tsiteeri
veel raskete teeolude paketist

Tere

Astusin just Teie lugupeetud klubisse ja kohe küsin nõu; kavatsen soetada omale uue Octavia combi ja tahan lisana ka raskete teeolude paketti (et natuke kõrgem oleks,,,)

Sisimas ikka natuke kõhklen, et kas ei saa liiga jäik. Kas keegi, kellel on see pakett oleks nii lahke ja näitaks mulle seda. Hea oleks ka mõni km. söita, et öige "tagumikutunnetuse" saaks ?

...võlgu ei jää

H.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015

postitati 13.04.16 18:25 Tsiteeri

Minu arust seal jäikuses küll vahet pole ja üldse on ka see kõrguse vahe suht tajumattu.Suurem tähsus selle lisa juures on ikka põhja alused kaitsed,mis võivad olla vajalikud.

Tihver
huviline

Registreerunud 11.01.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4

postitati 13.04.16 18:44 Tsiteeri

Octavial mina jäikusevahet ei tundnud, aga kõrguse vahe on ikka päris nähtav.

urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015

postitati 14.04.16 06:12 Tsiteeri

Ma parandan ennast,ka kõrguse vahe ei ole tavalisel sõitmisel tajutav.Silmaga on, jah kohe näha,et auto on tsipa kõrgem. Aga ei ole sellist vahet nagu tava ja sportvedrustusel ehk siis ei olegi muud vahet,kui auto on alt mingil määral kaitstud ja on natuke kõrgem.
Need kaitsmed on mingist komposiitplastikust ja ei ole kindlasti võrreldavad mõne metallist põhjakaitsmega.

movies85
huviline

Registreerunud 05.08.15

Kasutaja on eemal

postitati 14.04.16 07:18 Tsiteeri

Tere,

Olen ise samuti mõelnud, et peaks neid kaitseid sinna alla juurde võtma kui auto ostuks läheb, kuid kas keegi oskan kommenteerida meie teeolud mis on, et kas põhipaketi vedrustus mis on jäigem, või pigem võtta juurde sportvedrustus(mis vist oleks pehmem) ? Drive mode nupu funktsionaalsuest pole siiani aru saanud, et kas see on siis nüüd nii vajalik ja kas ta ka reaalselt midagi ümber seadistab vedrustuses või auto käitumises. Usun, et tähtsam on ikka mis sõiduvõtteid roolis kasutad.

Anttike
huviline

Registreerunud 24.10.14

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 4x4 1,8TSI

postitati 15.04.16 05:56 Tsiteeri

Kui veel pole saanud raskete teeolude paketti proovida-uurida, siis võin täna õhtul või nädalavahetusel näidata.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 15.04.16 21:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: movies85
Tere,

Olen ise samuti mõelnud, et peaks neid kaitseid sinna alla juurde võtma kui auto ostuks läheb, kuid kas keegi oskan kommenteerida meie teeolud mis on, et kas põhipaketi vedrustus mis on jäigem, või pigem võtta juurde sportvedrustus(mis vist oleks pehmem) ? Drive mode nupu funktsionaalsuest pole siiani aru saanud, et kas see on siis nüüd nii vajalik ja kas ta ka reaalselt midagi ümber seadistab vedrustuses või auto käitumises. Usun, et tähtsam on ikka mis sõiduvõtteid roolis kasutad.

Need kaitsmed on tegelikult nagu rohkem tolmu/pori kaitsmed ,ei muud
Kus kohast on sul tulnud arusaam ,et sportvedrustus on pehmem ,see on ikka jäigem .

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.7% - SQL: 71.3%]