Lehekülgi: 1 2 |
Bobik
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III FL Elegance+
|
postitati 22.01.09 15:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Bobik
soojana 0.7l/h 1.9 diisel dsg
külmana vahel käivitadeslööb 1.4 ette ja siis kukub mõne minutiga 0.9 peale.
Võin täpsemalt üle kontrollida, aga 0.5 pole mul mingiski seisu auto kunagi näidanud. selles suhtes endalgi huvitav teada, millest vahe tekib.
|
Tjah, valetasin. Oligi soojana 0.5 kulu ja foori taga oodates 0.7.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 23.01.09 14:34
|
|
|
Sattusin lugema AutoBild ülevaadet Passat 125KW TDI DSG.
Seal täpselt samamure oli külmaga käivitades (oli tükkaega uimane jne).
Kahjuks ülevaatusel nad kastist endast midagi kahtlast ei leinud (kast nägi välja nagu uus)....
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 Griffin
|
postitati 01.02.09 12:09
|
|
|
Külamaga on tõesti väga uimane, aga see on vist taotluslik.
Huvitav tähelepanek seoses oma autoga, et täna hommikul -14 kraadiga käivitades ei läinud küll esimese katsega käima, aga mingit liikuma hakkamist
küll ei täheldanud. Samas eelmisel hommikul -7 kraadiga tahtis seda küll teha.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 01.02.09 18:50
|
|
|
Mina kogemata unustasin -17 kraadiga küünlaid taga hoida ja läks esimesest matsust käima.
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.09 19:18
|
|
|
Kui eelmisel korral teenindust külastades mainisin et külmaga ei taha hästi käima minna, siis kontrolliti eelsüüdet mis oli korras. Samas mainiti, et
asi võib ka küttes olla. Mina ei tea enam kust kuradi kohast peaks siis seda kütet ostma kui mitte tanklast.
|
|
|
Muhkel
huviline
Registreerunud 27.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III
|
postitati 03.02.09 12:01
|
|
|
Mul on asi nüüd nii kaugel, et järgmine nädal vahetatakse ära DSG pihustite juhtblokk.
Iseensest see võiks ju selgitada küll halba kävitumist, kuid kas sama asi põhjustab käivitades kohalt liikumist on juba veidi kahtlane, aga eks
järgmine nädal olen juba targem.
Niipalju veel, et see pöörete kõrgenemine, mis peale hoolduses näppimist tekkis, kadus ära 2 päeva pärast, niiet võta nüüd kinni mis värk toimub.
Fakt on see, et kulutan nende uksi nii kaua, kui kõik probleemid lahendatud saavad ja vähemaga ei taha kuidagi leppida.
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.09 13:09
|
|
|
Täna hommikul (-7) käivitus normaalselt, aga tahtis kohe sõitma hakata. Ega ma ka enne neid (Auto 100) rahule ei jäta kui viga leitud. Ei tahaks
leppida teadmisega, "et peabki natuke liikuma". Sel juhul peaks ju -14 kraadiga ka liikuma, aga mõne päeva tagune katse näitas, et ei liigu.
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
postitati 03.02.09 14:44
|
|
|
Kas tahtis sõitma hakata = hakkas ise kohalt juba liikuma mõned meetrid?
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 03.02.09 16:02
|
|
|
mina vajutan tavaliselt suuremate külmadega ( -15 jms) käivitamise aegu siduri alla ning seda lahti lastes tuleb ka manuaalkastil väike vedu sisse.
Ära kohalt küll ei lähe, aga õrnalt tuntav jõnks käib läbi küll ning pöördeid tirib alla. Võib-olla mõjutab ka see, et talvel ööseks kässarit peale ei
pane, vaid esimene käik sisse. Huvi pärast proovin mõni päev, et jätan vabakäigu peale..et mis siis teeb
Aga muidu vanamoodsamate automaatkastide kohta (tiptronic) pole küll kuulnud nagu, et tahaks minema vedada. DSG tüüpviga hakkab ilmselt välja kooruma
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.09 17:42
|
|
|
Tavaliselt auto pargitud nina vastu aeda ja seetõttu ei julge teda sõitma lasta. Ühel õhtul suure külmaga sai siis pargitud nii, et juhtugu siis mis
juhtub, aga nagu kiuste ei toimunud peale raske käivitumise midagi. Väiksest jõnksakast saaks ma aru, aga kui mootor välja sureb kuna kässar peal,
siis on asi ikka rohkem kui normaalne. Nüüd ei teagi millal peaks auto ööseks 100-sse viima kuna pole kindel, et sümptom järgmisel hommikul esineb.
Nädalaks ei saa ka autot sinna jätta, kuna auto sai ostetud ikka sõitmiseks.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |