Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 6 |
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.18 05:42
|
|
|
Kahjuks mitte, see on before facelift käigukangi oma.
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.18 17:09
|
|
|
Järgmine asi mis vajaks natuke järele aitamist on lisa kaugtuled, asuvad xenonite kõrval H7 pirni näol. Kui ma nad sisse lülitan, siis näitavad nad
alla poole, kui täis tuled. Kas saab kuidagi regullida nii, et keerab tulesid üles poole ja siis xenonid paneb arvutiga madalamale vms? Muidu
valgustavad nad niisama auto ette, mitte kaugusesse.
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq 190hp TDI Elegance
|
postitati 16.10.18 22:28
|
|
|
Jap saab...skoda laagri teenindus regullis ära...mul näitas üks halogeen kaugtuli allapoole...ma ei mäleta kuidas nad seda reguleerisud.
St sain asendustuled garantiikorras ja sedapsi valesti oli hella reguleerinud need.
Xenon ilmselt sul paigas vaid halogeen näitab nina ette...
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.18 12:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fuzzz
Jap saab...skoda laagri teenindus regullis ära...mul näitas üks halogeen kaugtuli allapoole...ma ei mäleta kuidas nad seda reguleerisud.
St sain asendustuled garantiikorras ja sedapsi valesti oli hella reguleerinud need.
Xenon ilmselt sul paigas vaid halogeen näitab nina ette... |
Just. Xenonid on OK, halo oleks vaja üles poole. Mingid kruvid on kust keerata, aga kes ütleb kas see mõjutab ka xenonit. Ja väga sellise tühise
probleemi pärast Tln sõitma ei tahaks hakata. Kahjuks siin kandis kus ma elan ei ole veel Skoda esindust tehtud (Rakvere-Tapa).
Saaks teada kust keerata, teeks ise ära.
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.18 17:10
|
|
|
Kurat seal oli miski imelik metallist väike vardake...oot katsun vaadata kas leian pilti...
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.18 17:32
|
|
|
Leidsin oma murekoha üles kus sama asja siin kurtsin ja vaata seda linki http://album.ee/node/29373783/50352017
Ehk üks vardake mis tundub pöörlevat võid seda proovida kruttida....teised kruvid siis up/down ja left/right.
Kui kõrgust tahad regullida siis mootoripoolne hoob on selleks ja kui vasakule/paremale siis tiiva serva äärne hoob.
Aga xenon vist paigas sul,vaid halogeen kaugtuli paigast ära?
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.18 19:15
|
|
|
Leidsin oma murekoha üles kus sama asja siin kurtsin ja vaata seda linki http://album.ee/node/29373783/50352017
Ehk üks vardake mis tundub pöörlevat võid seda proovida kruttida....teised kruvid siis up/down ja left/right.
Kui kõrgust tahad regullida siis mootoripoolne hoob on selleks ja kui vasakule/paremale siis tiiva serva äärne hoob.
Aga xenon vist paigas sul,vaid halogeen kaugtuli paigast ära? |
Eks homme valges uurib seda asja. Tsehh ei ole väga helde olnud nende tulede ehitusega.pirnide vahetus juba oli päris hea pähkel.
Aga jah, minu jaoks näitavad halod liiga alla. Mõni väitis siin mulle, et normaalne. Samas kui panna tuled täie peale põlema ning võtta arvutiga halod
maha, siis nähtavus ei muutu. Ei vähemaks ega rohkemaks
|
|
|
Kuuba
huviline
Registreerunud 30.05.17
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III 1.4TSI ACT
|
postitati 18.10.18 05:57
|
|
|
teised kruvid siis up/down ja left/right. |
Need liigutavad tervet süsteemi, seega pead proovima seda üksikut varrast. Üldiselt on need halogeen kaugtuled naljanumber niikuinii... Mul olid täis
halogeenid MKII ja polnud üldse rahul kaugtuledega, joonistasid mingi imeliku kastil lähitulede ette - ei mingit ühtlast valgustust kaugele. Kehvemad
kaugtuled mida olin omanud. Õ•nneks Bi-Xenon päästab.
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.18 11:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuuba
Need liigutavad tervet süsteemi, seega pead proovima seda üksikut varrast. Üldiselt on need halogeen kaugtuled naljanumber niikuinii... Mul olid täis
halogeenid MKII ja polnud üldse rahul kaugtuledega, joonistasid mingi imeliku kastil lähitulede ette - ei mingit ühtlast valgustust kaugele. Kehvemad
kaugtuled mida olin omanud. Õ•nneks Bi-Xenon päästab. |
Seda varrast soovitasingi korra proovida. Mina ütlen et BEST OF kaugtuled ever. Õ•ige regull ja philips +130% halogeenideks ja palun väga
Ah jaa xenonid peaks panema osram nightbreakerid. Originaal xenon pirn on kaka.
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.18 15:12
|
|
|
Seda varrast soovitasingi korra proovida. Mina ütlen et BEST OF kaugtuled ever. Õ•ige regull ja philips +130% halogeenideks ja palun väga
Ah jaa xenonid peaks panema osram nightbreakerid. Originaal xenon pirn on kaka. | krt ma ei tea. Keerasin seda n-ö kruvi ca 15 pööret
ja muutusi polnud silmaga näha veel. Kui teisi regul kruve keerata on muutus juba 3 pöördega näha.
Edit: käisin veel korra vaatamas. Samasuguse kruvi leiab veel ühest kohast tule taga, aga ei midagi. Tulemust ei andnud ka selle keeramine. Aina enam
tekib küsimus, et milleks kurat sellised tuled vajalikud on?!
Edit2: hakkasin mõtlema, et kas ma keeran ikka õige võtmega, äkki liiga suur. Kasutasin 7mm pikka padrunit. Homme proovin mingit muud.
Pilt ka siis sellest salapärasest kurvist
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 09.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 Passat B7 EcoFuel CNG
|
postitati 19.10.18 11:25
|
|
|
See näeb välja nagu vastupidi Torx ehk Torx E4, E5 või E6.
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.18 16:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: birgo99
Ah jaa xenonid peaks panema osram nightbreakerid. Originaal xenon pirn on kaka. | krt ma ei tea. Keerasin seda n-ö kruvi ca 15 pööret
ja muutusi polnud silmaga näha veel. Kui teisi regul kruve keerata on muutus juba 3 pöördega näha.
Edit: käisin veel korra vaatamas. Samasuguse kruvi leiab veel ühest kohast tule taga, aga ei midagi. Tulemust ei andnud ka selle keeramine. Aina enam
Edit2: hakkasin mõtlema, et kas ma keeran ikka õige võtmega, äkki liiga suur. Kasutasin 7mm pikka padrunit. Homme proovin mingit muud.
|
Krt mai tea mida skoda laagri selleks tegi et mu tuled paika panid...küsisin aga tööde vastuvütja kehitas õlgu...ma ei usu et nad kõik lahti kiskusid
....aga mine nurat tea....no mis juradi pärast see junn sral on...tekkis sama küsimus...äkki küsid korra TALLINNA AUTO 100 teenindusest...iseasi kas
vastavad midagi. Endal seda masinat enam küll pole selle aasta algusest aga ikka huvitab kuidas seda paika saaks... weirdo [Censored] is going
on....pirnide vahetuse kohta võin näpunäiteid jagada kui pewks vaja minema....
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.18 20:02
|
|
|
|
Krt mai tea mida skoda laagri selleks tegi et mu tuled paika panid...küsisin aga tööde vastuvütja kehitas õlgu...ma ei usu et nad kõik lahti kiskusid
....aga mine nurat tea....no mis juradi pärast see junn sral on...tekkis sama küsimus...äkki küsid korra TALLINNA AUTO 100 teenindusest...iseasi kas
vastavad midagi. Endal seda masinat enam küll pole selle aasta algusest aga ikka huvitab kuidas seda paika saaks... weirdo
<b>[Censored]</b> is going on....pirnide vahetuse kohta võin näpunäiteid jagada kui pewks vaja minema.... |
Pirnid sain vahetatud.
Xenoni kätte saamiseks pidi logarid ära võtma, et viimane kruvi lahti saada. H7 on lihtsalt idiootse nurga all see kaas. Aga eks ma kunagi külastan
neid ja siis vaatab mis saab. Hetkel las jääda nii. Panin arvutiga need H7 kinni, et ei läheks põlema.
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.18 12:22
|
|
|
|
vastavad midagi. Endal seda masinat enam küll pole selle aasta algusest aga ikka huvitab kuidas seda paika saaks... weirdo
<b>[Censored]</b> is going on....pirnide vahetuse kohta võin näpunäiteid jagada kui pewks vaja minema.... |
Pirnid sain vahetatud.
Xenoni kätte saamiseks pidi logarid ära võtma, et viimane kruvi lahti saada. H7 on lihtsalt idiootse nurga all see kaas. Aga eks ma kunagi külastan
neid ja siis vaatab mis saab. Hetkel las jääda nii. Panin arvutiga need H7 kinni, et ei läheks põlema. |
Haige süsteem mu meelest eksole...et pirni vahetada on ca 3h parjat nussedamist. Aga edu loodame et saad need nunagi paika.
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.18 09:14
|
|
|
Eile sai vahetatud mõlemad esimesed stabika kondid. VAG jupid, 17 euri tk. Pole paha.
Idiootseks teeb asja jälle saksa insenäride fantaasia. Lahti keeramiseks peab kuuskandiga hoidma võlli kinni ja siis lehega mutri lahti keerama.
Esiteks olid mutrid ikka väga kinni oksüdeerunud ja teised olid võlli kandid esimese katsega kohe maas. Õ•nneks kena 3h jebimist ja ikka sai mõlemalt
poolt lahti ja uued külge. Mõnusalt kolksuvaba jälle
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 09.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 Passat B7 EcoFuel CNG
|
postitati 23.10.18 04:12
|
|
|
Lahti keeramiseks peab kuuskandiga hoidma võlli kinni ja siis lehega mutri lahti keerama |
Sestap muudetigi kuuskant M6 kaksteistkandiks, millel on raskem nurki maha keerata. Kui enda auto vahetasin, siis oleks võinud samahästi lasta
vahetada esinduses vms kuna M6 kaksteistkandist vaja logari läheduse pärast eriti lühikest kruviotsikut, mida sai ainult 29€ kruviotsikute
komplektiga. Tööriistadest samas võib kasu ka olla tulevikus
Mutrid tulid lahti kui neid veidi WD40-ga leotada ja lehtvõtme otsas paremaks jõuõlaks veljevõtit kasutada.
|
|
|
k2rdukas
huviline
Registreerunud 03.10.18
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 2.0tdi 4x4
|
postitati 23.10.18 10:18
|
|
|
Sina ei saa aidata mind Ida-Euroopa kaardiga?
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.18 12:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: k2rdukas
Sina ei saa aidata mind Ida-Euroopa kaardiga? |
Mõtled mida? Et plaati anda vms? Ei. Pole endalgi. On ainult skandinaavia, ise eriti puudust ei tunne, telefon lahendab probleemid.Aga vaata
www.autonavi.ee. Seal pakub 25 euri 2017 kaarti nt.
|
|
|
k2rdukas
huviline
Registreerunud 03.10.18
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 2.0tdi 4x4
|
postitati 24.10.18 12:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: k2rdukas
Sina ei saa aidata mind Ida-Euroopa kaardiga? |
Mõtled mida? Et plaati anda vms? Ei. Pole endalgi. On ainult skandinaavia, ise eriti puudust ei tunne, telefon lahendab probleemid.Aga vaata
www.autonavi.ee. Seal pakub 25 euri 2017 kaarti nt. |
Aitäh Mul Lääne-Euroopa, ka väga ei kasuta, aga samas tunnen, et võiks
olemas olla
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.18 11:56
|
|
|
Nii.
Eile õhtul siis väike üllatus autol.
Kõlrvalistuja jalgealune märk. Briskoda foorumist lugesin, et kaks varianti, klaasi tihend(kahtlen) või äravoolu torud umbes. On keegi kokku puutunud
sama probleemiga?
Kas peab midagi lahti lammutama, või saab lammutamata korda, lihtsalt läbi torgates?
|
|
|
viiking
klubiliige
Registreerunud 14.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III Combi 2,0 TSI
|
postitati 25.10.18 13:44
|
|
|
See peaks tähendama väljast kojameeste ümbruse katteplastiku eemaldamist ja siis sealtkaudu puhastamist.
Ise isiklikult omal ajal S2-ga ei teinud aga esinduse korraline hooldus sisaldab seda toimingut tehtavate tööde nimekirjas ehk siis äravoolukanalite
puhastus koos kogunenud sodi eemaldamisega.
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.18 15:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: viiking
See peaks tähendama väljast kojameeste ümbruse katteplastiku eemaldamist ja siis sealtkaudu puhastamist.
Ise isiklikult omal ajal S2-ga ei teinud aga esinduse korraline hooldus sisaldab seda toimingut tehtavate tööde nimekirjas ehk siis äravoolukanalite
puhastus koos kogunenud sodi eemaldamisega. | selge. Homme uurib. Lisaks veel üks asi mida ei osanud oodata. Tuled lähevad seest
niiskust täis. Uduseks. Briskodas kirjutavad, et pidigi normaalne olema
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.18 19:55
|
|
|
puhastus koos kogunenud sodi eemaldamisega. | selge. Homme uurib. Lisaks veel üks asi mida ei osanud oodata. Tuled lähevad seest
niiskust täis. Uduseks. Briskodas kirjutavad, et pidigi normaalne olema |
Ongi nö "normaalne"...porche skoda volkswagen audi jne ...ehk kõikidel masinatel mis kasutavad akrüülist tuleklaasi.
See kaob ära mõne aja pärast. Küll aga tasapisi põleb niiskus klaasi sisekülge ja luuptule luubi külge ja nii see tuluke tuhmub....kurb aga tõsi.
|
|
|
birgo99
huviline
Registreerunud 03.09.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.18 06:27
|
|
|
niiskust täis. Uduseks. Briskodas kirjutavad, et pidigi normaalne olema |
Ongi nö "normaalne"...porche skoda volkswagen audi jne ...ehk kõikidel masinatel mis kasutavad akrüülist tuleklaasi.
See kaob ära mõne aja pärast. Küll aga tasapisi põleb niiskus klaasi sisekülge ja luuptule luubi külge ja nii see tuluke tuhmub....kurb aga tõsi.
| krt opelil oli ka aktüül klaasid, aga kordagi polnud sellist jama
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
Auto: ex Kodiaq
|
postitati 26.10.18 10:59
|
|
|
krt opelil oli ka aktüül klaasid, aga kordagi polnud sellist jama
|
Kodiaqil ka uuest saati nii olnud, et mingitel niiskusrežiimidel on natuke aega udune, aga see kaob, kui tuli soojeneb, näitavad tuled ikkagi
suurepäraselt (vähemalt kodiaqi LEDid), seega suht suva ju?
Kunagi ühel praktiliselt uuel (aga siiski garantii juba läbi) Lexus GSil oli ka niiskus sees ja sellega oli jama, sest see sealt enam välja ei tulnud,
suletud tuli, ja probleemist jagu ei saanud mingi valemiga, ainult uus tuli aitas, avatud tulega seda probleemi vast ei tule, ventileerib ja kuivab
ära.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 6 |