Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7-DSG
|
postitati 28.05.18 08:04
|
|
|
Tehase õrn toonklaas sai lisa, esiustele läks ka hästi õrn toon peale. Ravolarist Ceramic kile ehk siis kõige parem. Uste mürasummutus sai ka ühtlasi
tellitud. Uksed lähevad kinni hoopis tumedama mütsuga. Esimest korda ust lahti tõmmates oli tunne, nagu hakkaks tanki sisenema. Ok kerge liialdus, aga
vahe nii tunda kui kuulda.
Järgmisena, kui viitsib ette võtta, siis lasen rattakoopad ka üle teha ravolaris.
Pagasiruumi põhja tegin ka korra teise kihiga veel kenasti üle (varuratas läks üli napilt toppides tagasi). Võrreldes algse autoga on vaiksem ja heli
on parem. Taga istudes seljatagant pagasiruumist nagu ei tulegi enam müra.
Kapoti tegin ka ühekordselt pigimatiga üle, see eriti arusaadavat effekti ei teinud.
Trükin pilte www.minuprint.com
|
|
|
|
juustumõngel
huviline
Registreerunud 04.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia RS ‘14
|
postitati 28.05.18 11:55
|
|
|
Lasin samuti oma masinale Ravolaris ceramic’ täisringi panna ja jahutus töötab nüüd märksa efektiivsemalt ning oluliselt rahulikumal režiimil (ca
30% võimsusega). Enne oli nii, et vähe teravama päikese korral tahtsid rooli hoidva käe karvad kõrbema minna, kuigi vent oli põhjas
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq 190hp TDI Elegance
|
postitati 02.06.18 10:03
|
|
|
Kuidas Ravolaris töökvaliteet on? Kas ustepolstrid kenasti tagasi pandud...vahesid ega naginaid ei ole kuulda?
|
|
|
rapid
huviline
Registreerunud 02.04.16
Kasutaja on eemal
Auto: Rapid 1.2/Kodiaq 1.4
|
postitati 05.06.18 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: timo99
15 000 hooldus tehtud, ca 215 eur.
Viimasel ajal ei töötanud eesistujate hääle võimendus läbi kõlarite alati, tehti "raadiole" tarkvara uuendus, praegu nagu töötab.
Kummist uksekaitsed olid ära tulnud, 1 ainult oli alles. Telliti uued, nädala pärast saab külge.
Tootja poolt oli nõutud porikaitsete kinnituse muutmist, see tehakse ka järgmine nädal ära veel.
Jõulude ajal saadetud tasuta pesu kupong sai ka ära kasutatud ja elu ilus
|
Enda kodiaq-il ka see häälevõimendus nagu töötab ja ei tööta ja korra hangus tagurdades ekraan tagurdus kuvale kinni ja nüüd ka griin score kuval
näitab ka seistes,et teed öko sõitu koguaeg . Porikad sai kuu peale ostu ära vahetatud,kuna pressis nurgast alumised liistud lahti, nüüd asi ok. Nüüd
peab kiiremas korras selle raadio jamaga esindusse pöörduma.
Muidu autoga väga rahul, sõita mugav, ruumi palju .
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.18 03:42
|
|
|
Mul tehti softiuuendus ja nüüd nagu häälevõimendus töötab stabiilsemalt, ühtegi muud muret softis ei ole kunagi olnud
|
|
|
|
indrekp
huviline
Registreerunud 08.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Yeti 1.4 TSI Ambition Plus (ex) ; Karoq 1.5 TSI DSG Ambition 2WD (müüdud); Peugeot 5008 Allure (2020), 96kW diisel, autom
|
postitati 06.06.18 06:13
|
|
|
Mul tehti softiuuendus ja nüüd nagu häälevõimendus töötab stabiilsemalt, ühtegi muud muret softis ei ole kunagi olnud |
Timo, kas see häälevõimenduse funktsioon tuleb vaid Cantoniga kaasa.
|
|
|
rapid
huviline
Registreerunud 02.04.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.18 09:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indrekp
Mul tehti softiuuendus ja nüüd nagu häälevõimendus töötab stabiilsemalt, ühtegi muud muret softis ei ole kunagi olnud |
Timo, kas see häälevõimenduse funktsioon tuleb vaid Cantoniga kaasa. |
Mul ilma Cantonita ja tuli lisaks võetud 8" bolero radioga kaasa
|
|
|
indrekp
huviline
Registreerunud 08.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Yeti 1.4 TSI Ambition Plus (ex) ; Karoq 1.5 TSI DSG Ambition 2WD (müüdud); Peugeot 5008 Allure (2020), 96kW diisel, autom
|
postitati 06.06.18 10:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rapid
Mul ilma Cantonita ja tuli lisaks võetud 8" bolero radioga kaasa |
Ma oma Bolero menüüs tuuseldasin ringi ja ei suutnud küll kuskilt sellist funktsiooni avastada, äkki vaid Kodiaqil olemas.
|
|
|
hese
huviline
Registreerunud 13.08.13
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 1,4 4x4
|
postitati 06.06.18 10:31
|
|
|
Ma oma Bolero menüüs tuuseldasin ringi ja ei suutnud küll kuskilt sellist funktsiooni avastada, äkki vaid Kodiaqil olemas. |
Üleval paremas nurgas on Bolerol selline kahe üksteise taga istuva inimese ikoon küll aga sellele pressimine ei anna kõrvaga tuntavat tulemust -
mismoodi see süsteem üldse töötama peaks?
Sry teemasse OT toppimise eest
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.18 11:00
|
|
|
Kui sealt võimendus põhja panna ja ees kõvasti rääkida, siis peaks salongis ikka kenasti kajama.
|
|
|
|
indrekp
huviline
Registreerunud 08.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.18 16:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hese
Ma oma Bolero menüüs tuuseldasin ringi ja ei suutnud küll kuskilt sellist funktsiooni avastada, äkki vaid Kodiaqil olemas. |
Üleval paremas nurgas on Bolerol selline kahe üksteise taga istuva inimese ikoon küll aga sellele pressimine ei anna kõrvaga tuntavat tulemust -
mismoodi see süsteem üldse töötama peaks?
Sry teemasse OT toppimise eest |
Minul sellest ikooni ei ole. Miski tarkvarast sõltuv asi ehk. Mul tarkvara versioon 0468, riistvara H41 - kui see miskit peaks ütlema
|
|
|
rapid
huviline
Registreerunud 02.04.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.18 19:16
|
|
|
Varustuse listi vaadates tundub ,et karoqil seda võimalust polegi, tegu ilmselt kodiaqi lisaga, kuna pikem ja seitse kohta
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq 190hp TDI Elegance
|
postitati 06.06.18 19:55
|
|
|
Minu kodiaqil see peal...lülitasin välja hoopis...taga istujal pidi veider olema...maitse asi vist aga mõni vidin natuke liiast mu meelest...
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
Auto: ex Kodiaq
|
postitati 07.06.18 07:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fuzzz
Minu kodiaqil see peal...lülitasin välja hoopis...taga istujal pidi veider olema...maitse asi vist aga mõni vidin natuke liiast mu meelest...
|
Tegelt ju täitsa põnev lisa, kui soovid teise või, veel enam, kolmanda reaga normaalse häälega vestelda, püüab eest hääle kinni ja suunab kõlaritesse.
Tagumistel aga nagunii nägu ja suu eesmiste poole, seega sealt heli jõuab ka ilma võimendamata kohale kenasti. Tõsi, mul ka enamasti väljas.
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.06.18 12:37
|
|
|
Mõnes teemas siin on silma hakanud teema, et kuidas saaks teha nii et puldist avatav tagaluuk ka ise sulguks. Et kaabliga saab tööle häkkida jne. Ja
nüüd siis täitsa kogemata avastasin, et minu omal lähebki puldil olevast nupust nii kinni kui lahti. No mulle vähemalt oli tore avastus.
|
|
|
|
alfonso
huviline
Registreerunud 24.02.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III 1,4TSI L&K
|
postitati 23.06.18 13:23
|
|
|
Mõnes teemas siin on silma hakanud teema, et kuidas saaks teha nii et puldist avatav tagaluuk ka ise sulguks. Et kaabliga saab tööle häkkida jne. Ja
nüüd siis täitsa kogemata avastasin, et minu omal lähebki puldil olevast nupust nii kinni kui lahti. No mulle vähemalt oli tore avastus. |
Jah, puldist ta peabki kinni ja lahti käima. Ma arvan, et Sulle on jäänud silma teemad, kus räägitakse käigukangi kõrval olevast (luugi avaminse)
nupust luugi sulgemist. By default saab sellest nupust luuki ainult avada, aga sulgeda ei saa.
|
|
|
indrekp
huviline
Registreerunud 08.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.06.18 14:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: alfonso
nüüd siis täitsa kogemata avastasin, et minu omal lähebki puldil olevast nupust nii kinni kui lahti. No mulle vähemalt oli tore avastus. |
Jah, puldist ta peabki kinni ja lahti käima. Ma arvan, et Sulle on jäänud silma teemad, kus räägitakse käigukangi kõrval olevast (luugi avaminse)
nupust luugi sulgemist. By default saab sellest nupust luuki ainult avada, aga sulgeda ei saa. |
Aga huvitav, miks see funktsioon siis tehase poolt põlu all on (vähemalt meie regioonis), miski turvakaalutlus.
|
|
|
alfonso
huviline
Registreerunud 24.02.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III 1,4TSI L&K
|
postitati 24.06.18 14:10
|
|
|
Tõenäoliselt jah midagi ohutusega seotut. A la, et autos sees olles ei näe sa 100% kas keegi või miski luugi vahel on. Natuke ülepingutatud IMHO ja
mina tahaks küll seda vahetevahel kasutada.
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
Auto: ex Kodiaq
|
postitati 24.06.18 18:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: alfonso
nupust luugi sulgemist. By default saab sellest nupust luuki ainult avada, aga sulgeda ei saa. |
Aga huvitav, miks see funktsioon siis tehase poolt põlu all on (vähemalt meie regioonis), miski turvakaalutlus. |
Minul Kodiaqil see toimib algusest peale.
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 24.06.18 20:09
|
|
|
Passatil käib samuti lahti-kinni salonginupust.
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.06.18 08:16
|
|
|
Ma lihtsalt arvasin, et see ei toimi nii ja ilmselt ei proovinudki varem
|
|
|
|
Wazer
huviline
Registreerunud 04.03.17
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia 1.2 MPI 51kW 2x4
|
postitati 26.06.18 06:34
|
|
|
Minu masina tagaluuk ei läinud puldist kinni, kurtsin seda esimeses hoolduses ja öeldi, et see on turvalisuse pärast ja ei tohi seda funktsiooni sisse
lülitada, kuigi saab lülitada, et kui tahan, siis võin "foorumist" abi otsida ja paluda sealt kellelgi ära teha, nemad teha ei tohi. Peale hooldust
veidi aega hiljem avastasin, et töötab.
Pole välistatud, et mingi uuem tarkvara ongi juba koos selle linnukesega ja on tehtud lihtsalt üldine tarkvara uuendus ja nad ise ka ei teadnud või
siis tuldi soovile vastu...
|
|
|
rraivo
huviline
Registreerunud 22.02.17
Kasutaja on eemal
Auto: Skodiaq Sportline
|
postitati 20.07.18 09:22
|
|
|
Kas kellelgi on võrdlusmomenti mürataseme osas Superbiga?
Et kas Kodiaq on tõepoolest siis väga mürarikas või on tegemist siin rohkem sellise peenhäälestamisega ehk nice to have, aga mitte otsese
vajadusega?
Ma olen prefacelift E klassiga sõitnud ja ütleks et Superb on üsna sarnase müratasemega, noh, ok ehk grammike valjem.
Ning kas keegi on võrrelnud ka Kodiaqi mürataseme erinevust 17, 18 või 19" veljega?
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.18 11:10
|
|
|
Minul on võrdlus 2008 a superbiga. Karedal asfaldil oli superbis ikka palju rohkem müra kui kodiaqis. Uue superbiga olen vähe sõita saanud, laias
laastus müra osas tundub sarnane kodiaqile. Võrdlus uue Octaviaga ka olemas, Kodiaq on minu kõrvale tuntavalt meeldivam. Aga no ma olen võibolla
kallutatud ka.
Aga veel, kuna sõbral on uus octavia siis vahel sinna ka sattunud sisse. Just paar päeva tagasi avastasin ennast mõttelt et nende vedrustuses või ma
ei tea milles on ikka väga suur vahe. Octavias on tunn et sinu ja tee augu vahel on mingi 1 detail, Kodiaqis oleks nagu terve hunnik asju mis sind
teest ära isoleerib. Eks ilmselt nii ongi, aga lihtsalt tabasin end seda tunnetamas
|
|
|
|
rraivo
huviline
Registreerunud 22.02.17
Kasutaja on eemal
Auto: Skodiaq Sportline
|
postitati 20.07.18 11:30
|
|
|
Minu meelest on vedrustus pisut erinev sõltuvalt mootori suurusest (mh ka nt Golfil on sama teema).
Noh, ja nii Kodiaq kui ka Superb on ikkagi suured/pikad (teljevahe) autod ning sõidutunnetus juba selletõttu mõnusam. Lisaks et tegemist on erinevad
segmendi masinatega jne..
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |