Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
ZR1
huviline
Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: AZLK 2140 1983
|
|
Osalejate nimekiri:
1. ZR1 Hyundai Coupe 2,7 123kW tavarehv
2. Maitz Octavia RS TDI 125kW tavarehv
3. and77u Octavia RS 147kW tavarehv
4. pakiruum Octavia RS 147kW tavarehv
5. MK Octavia RS 147kW tavarehv
6. rstdi Octavia RS 147kW tavarehv
7. Rage Octavia RS 147kW tavarehv
8. tsekkar Octavia RS 147kW tavarehv
9. Timur Octavia Combi 1,8T 110kW tavarehv
10. Hallvatt Felicia GLX 1,3 43kW tavarehv
11. Cosmic Octavia RS 147kW tavarehv
12. might Octavia RS TDI 125kW tavarehv
13. Jaks Octavia RS TDI 125kW tavarehv
14. Raimo Octavia RS 180kW tavarehv
15. bumm Octavia Combi RS 147kW tavarehv
16. Rene Octavia RS 147kW tavarehv
17. kaart424 Octavia RS 147kW tavarehv
18. stefan Octavia 2.0 TDI 103kW tavarehv
19. jk Octavia 2.0 TDI DSG 103kW tavarehv
Ruslan
53337957 zr1@hot.ee
|
|
|
|
Ints
klubiliige
Registreerunud 27.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Felicia GLX 1,6 ; Skoda Fabia Combi 1,6 16V
|
|
Kohale tulen kindlasti.Rajale-kahtlane,ei julge veel pöördeid eriti kõrgele ajada.Aga kui lihtsalt fabia II aega tabeliss sõita,siis palun.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
|
mina oma TFSI'ga 147kw ja tavalised suverehvid tulen ka...
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ZR1
Praeguse seisuga on tulemas kõik ühe klassi autod. Tulen siis ka tavarehviga, et asi oleks võrdne.
|
Kus nüüd ütles
|
|
|
tsekkar
huviline
Registreerunud 08.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: O3 4x4 black
|
|
Tavaline lux pereauto RS, tavaliste suverehvidega
|
|
|
Kosh
huviline
Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: V8
|
|
Njah oleks taht ka oma 110kW Octavia sportvedrustuse proovile panna aga annan auto reedel ära. Aga vbla tulen publikuks
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
|
Timur Octavia Combi 1,8T 110kw tavarehv
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
|
Nonii ja kuhu jäävad Roomsterid, Fabiad ja Feliciad?
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
|
Suurema tõenäosusega saan kaasa venna, kes tegeleb fotoga ja minimaalselt videoga.
|
|
|
ZR1
huviline
Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pakiruum
Nonii ja kuhu jäävad Roomsterid, Fabiad ja Feliciad?
|
Ei tasu karta! Neile teeksime eraldi klass. Ei pea monstritega koos võidu sõitma.
Ruslan
53337957 zr1@hot.ee
|
|
|
|
Hallvatt
huviline
Registreerunud 31.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Felicia Kombi 1,3 1997
|
|
No pange siis kirja:
Hallvatt Skoda Felicia GLX 1.3.
rehvid... on all. loodetavasti. mingisugused.
No sellist jama on raske kommenteerida.
|
|
|
|
mar
klubiliige
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: FL Octavia1.4TSI
|
|
Kohale üritan tulla ikka,aga kas rajale ka see iseasi juba
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ZR1
Osalejate nimekiri:
1. ZR1 Hyundai Coupe 2,7 123kW tavarehv
2. Maitz Octavia RS TDI 125kW tavarehv
3. and77u Octavia RS 147kW tavarehv
4. pakiruum Octavia RS 2,0 147kW tavarehv
5. MK Octavia RS 2,0 147kW tavarehv
6. rstdi Octavia RS 2,0 147kW tavarehv
7. Rage Octavia RS 2,0 147kW tavarehv
8. tsekkar Octavia RS 2,0 147kW tavarehv
9. Timur Octavia Combi 1,8T 110kW tavarehv
10. Hallvatt Felicia GLX 1,3 43kW tavarehv |
11. Cosmic Octavia RS 2,0 147kW tavarehv
|
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)
|
|
Kohal kindlasti, aga mitte rajal. Teen pilti.
|
|
|
might
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II RS 2,0 TDI DPF
|
|
might - Octavia RS TDI 125kW juba väga kulunud tavarehv
Kui vihma ei saja, siis niisama lõbu pärast võiks ju paar ringi rajalgi teha.
|
|
|
Maitz
huviline
Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia RS TDI
|
|
Kaks diisel RS ainult v,rohkem ei tulegi
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maitz
Kaks diisel RS ainult v,rohkem ei tulegi |
Kahju, et DSG kastiga masinaid pole. Saaks võrrelda RSdega, diisel peaks päris visa olema tänu oma momendile.
|
|
|
skodillac
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: O2 E 1,9 TDI
|
|
Kas oleks võimalik kirjutada täpsemalt võistlusest. On ka finaalsõidud, või ainult üks sõit ja järjestus aegade põhjal. Nägin nimekirjas Hunday
kupeed, on see ainult skodadele või olemas ka vabaklass. Pisike võistlusjuhend oleks tore.
|
|
|
might
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II RS 2,0 TDI DPF
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maitz
Kaks diisel RS ainult v,rohkem ei tulegi |
Diislitele peaks ikka eraldi klassi ka tegema onju
|
|
|
tsekkar
huviline
Registreerunud 08.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: O3 4x4 black
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: skodillac
Kas oleks võimalik kirjutada täpsemalt võistlusest. On ka finaalsõidud, või ainult üks sõit ja järjestus aegade põhjal. Nägin nimekirjas Hunday
kupeed, on see ainult skodadele või olemas ka vabaklass. Pisike võistlusjuhend oleks tore. |
Hyundai Coupe sõidab sellepärast, et tema poolt on ajavõtu süsteem ja seetõttu saab ta boonusena kihutada.
Ma ei tea, kas kohe on mõtet asja nii täpiks ajada, et finaalsõidud ja karikad. See esimene üritus ja rohkem nagu fun. Igaüks saab teada oma aja, mida
tulevikus purustada
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tsekkar
kupeed, on see ainult skodadele või olemas ka vabaklass. Pisike võistlusjuhend oleks tore. |
Hyundai Coupe sõidab sellepärast, et tema poolt on ajavõtu süsteem ja seetõttu saab ta boonusena kihutada.
Ma ei tea, kas kohe on mõtet asja nii täpiks ajada, et finaalsõidud ja karikad. See esimene üritus ja rohkem nagu fun. Igaüks saab teada oma aja, mida
tulevikus purustada |
Just minu mõtted. Ja eelnevalt veel see ka kirjas, et igaüks peaks jõudma u. 3 sõitu teha, millest 2 parimat aega siis kirja läheks. ZR1 ühes
postituses suht kenasti ju kirjas, mismoodi see päev enamvähem võiks kujuneda:
1 tund - kogunemine, autode ettevalmistus, treeningsõidud, võistlejate koosolek
3 tundi - ajasõidud, peaks jõudma igal juhul 3 vooru ära teha (2 paremad arvestusse)
1 tund - autasustamine, vabad sõidud
|
|
|
|
skodillac
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: O2 E 1,9 TDI
|
|
Lugesin postitused uuesti läbi ja seal ilusti kirjas, et kupee omanik orgunnib osalemise eest ajavõtu. See on igati positiivne ja niisuguse
sõbrahinnaga ei leia vist kuskilt mujalt. Ma sellepärast norin, et ise tegelenud pea 10 aastat autospordi võistluste juhina. Väga lihtne juhend peaks
siiski olema. Kui korraldaja küsib osalustasu, siis ta ka vastutab millegi eest. Sellised asjad peaks enne selged olema. Paremusjärjestuse selgitamise
viis ja võistlusklassid ka. Kui selline üritus edaspidigi toimub, on põhi juba olemas.
Kui vaja, siis olen valmis aitama.
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
Lugesin postitused uuesti läbi ja seal ilusti kirjas, et kupee omanik orgunnib osalemise eest ajavõtu. See on igati positiivne ja niisuguse
sõbrahinnaga ei leia vist kuskilt mujalt. Ma sellepärast norin, et ise tegelenud pea 10 aastat autospordi võistluste juhina. Väga lihtne juhend peaks
siiski olema. Kui korraldaja küsib osalustasu, siis ta ka vastutab millegi eest. Sellised asjad peaks enne selged olema. Paremusjärjestuse selgitamise
viis ja võistlusklassid ka. Kui selline üritus edaspidigi toimub, on põhi juba olemas.
Kui vaja, siis olen valmis aitama. |
Ma nüüd üritan võimalikult lihtsalt oma mõtted siia kirja panna, et väga pikka juttu ei tuleks.
*Kes on selle ürituse puhul korraldaja - mina, kui idee väljakäija? Mina mingit osalustasu ei küsi, iga autoomanik kes sinna sõitma/vaatama tuleb
maksab Rapla kardiraja haldajale 150 EEKi ning sõitjad lisaks siis ZR1'le summa, mis kujuneb välja kohapeal olenevalt sõitjate arvust. Ma arvan et
ZR1 ei vastuta antud juhul muu eest kui et tehnika mis ta kohale toob töötab ning juhul kui ei toimi, siis ajavõttu me lihtsalt kasutada ei saa ning
selle eest ei maksa.
*Paremusjärjestuse selgitamine ei tohiks eriline raketiteadus olla - kõik sõitjad sõidavad 3 korda, 2 paremat aega läheb kirja. Kõige parema aja
sõitnud sõitja on parim. Või on siin mingeid nüansse mida ma ei oska näha?
*Võistlusklassid - sorry, aga minuarust puudub asjal point. Kuna tegemist tõesti pole mingi karikasarjaga ning pigem vist paljude jaoks üldse esimest
korda ringrajale minek ja enda/auto proovimine (lisaks veel arvestades sõitjate arvu), siis seda 15-20 autot eraldi klassidesse lööma hakata ei näe ma
hetkel küll mõtet. Pärast tulemustest on ju nagunii näha, kes on kiireim RS, kiirem Fabia, jne.
*Nõu ja jõuga võib alati aidata ja ideid välja käia, mida ja kuidas võiks teha, aga eraldi juhendit selle ürituse tarbeks vist kirjutama pole mõtet
hakata (see muidugi ainult minu arvamus).
Seega kokkuvõttes - ärme aja asja liiga keeruliseks ja võtame seda kui 'chill&fun' üritust, mitte kui eelseisvat pingelist rallietappi
|
|
|
|
ZR1
huviline
Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | quote]Algselt postitas: Cosmic
Ma nüüd üritan võimalikult lihtsalt oma mõtted siia kirja panna, et väga pikka juttu ei tuleks.
*Kes on selle ürituse puhul korraldaja - mina, kui idee väljakäija? Mina mingit osalustasu ei küsi, iga autoomanik kes sinna sõitma/vaatama tuleb
maksab Rapla kardiraja haldajale 150 EEKi ning sõitjad lisaks siis ZR1'le summa, mis kujuneb välja kohapeal olenevalt sõitjate arvust. Ma arvan et
ZR1 ei vastuta antud juhul muu eest kui et tehnika mis ta kohale toob töötab ning juhul kui ei toimi, siis ajavõttu me lihtsalt kasutada ei saa ning
selle eest ei maksa.
*Paremusjärjestuse selgitamine ei tohiks eriline raketiteadus olla - kõik sõitjad sõidavad 3 korda, 2 paremat aega läheb kirja. Kõige parema aja
sõitnud sõitja on parim. Või on siin mingeid nüansse mida ma ei oska näha?
*Võistlusklassid - sorry, aga minuarust puudub asjal point. Kuna tegemist tõesti pole mingi karikasarjaga ning pigem vist paljude jaoks üldse esimest
korda ringrajale minek ja enda/auto proovimine (lisaks veel arvestades sõitjate arvu), siis seda 15-20 autot eraldi klassidesse lööma hakata ei näe ma
hetkel küll mõtet. Pärast tulemustest on ju nagunii näha, kes on kiireim RS, kiirem Fabia, jne.
*Nõu ja jõuga võib alati aidata ja ideid välja käia, mida ja kuidas võiks teha, aga eraldi juhendit selle ürituse tarbeks vist kirjutama pole mõtet
hakata (see muidugi ainult minu arvamus).
Seega kokkuvõttes - ärme aja asja liiga keeruliseks ja võtame seda kui 'chill&fun' üritust, mitte kui eelseisvat pingelist rallietappi |
Mina, kui midagi korraldan, alustan ka võistlusjuhendist muidu.
Ülejäänud on kõik õige. Osalejate nimekirja vaadates, olen ka nõus sellega, et eraldi klassid ei ole mõtet tegema hakkata. Oleks juurde tulnud veel
2-3 väikest autot, siis saaks neile eraldi klass ka teha.
Ruslan
53337957 zr1@hot.ee
|
|
|
|
KVR
huviline
Registreerunud 20.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II RS 2.0 TFSI
|
|
Loen ja vaatan ja mõtlen, et see ei erine enam üldse ühest tavalisest rahvasprindi etapist. Milles polegi probleem. Ainult et rahvasprintidel on on
kohustuslikud kiiver ja kiirabi raja ääres...
RS - Ride & Smile
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |