Omal Roomster 1,9tdi. Alguses oli ka jama, mingil hetkel kaob turbo tagant ära. Jäin seisma, süüde välja, uuesti käima, kõik OK. Aja möödudes läks asi
hullemaks ja sõitsingi põhimõtteliselt ilma turbota, kuni lõi kopa ette ja sammud esinduse poole. Kuna oli vaja teha niikuinii ka õli ja igasuguste
filtrite vahetus ja parandada SEE pisiviga, et autol jõudu ei ole, läksin ja näitasin masina ette.
Parasjagu puhkuserahad kätte saanud, mõtlesin,et lasen siis auto korda teha(puhkuseraha muidugi nii vähe kui võimalik).
Vaadati siis auto üle ja oh üllatust, teil on turbo p...s.
Turbo vahetus koos õlide ja muude jamadega, täpselt enam ei mäleta ca 1500Euri. Mul jäi mokk töllakile ja ütlesin, et mõtlen asja üle. Kuna isegi
puhkuseraha polnud nii palju.
Närvid täiesti läbi, hakkasin otsima igasuguseid tuttavaid, kes võivad asjast natuke teada ja leidsingi ühe. Ütles lihtsalt, tule läbi ja vaatame.
Läksin siis ligi, sõitsin estakaadi peale, vana ronis alla ja kutsus mindki vaatama. Ja mida ma nägin, seal mingi metallist kopsik, mille sees peaks
turboklapp tööd tegema selle kopsiku sees, oli lihtalt korpuse küljest või mis iganes lahti roostetnud.
Siis põhimõte oli see, et kui tuld annad ja auto peaks minema, liigub see klapp koos korpusega ja oma tööd ei tee, kuna korpus on lahti ja klapp
liigub koos lahtise korpusega.
Igatahes lõpptulemus oli see, et vana kombineeris mingi teise auto kopsiku, mis oli läbi roostetanud ja kattis selle veel millegagi, millest meie
sõbrad soolad nii lihtsalt hakkama ei saa.
Hiljem helistas, et auto on valmis,turbo korras, õlid- filtrid vahetatud, tule järgi. Igaks juhuks istusin maha ja küsisin, palju raha pean kaasa
võtma. Jällegi täpselt ei mäleta, kuna kõik oli ca aasta tagasi aga tegemist oli umbes 250.Euroga.
Läksin tagasi esindusse, küsisin uuesti selle turbo kohta. Kas siis mina olen mingitpidi süüdi, et see kopsik lahti roostetas. Vastus oli selline, et
otseselt ei ole küll aga tehas ei anna turbole garantiid- no sorry.
Õnneks mul nüüd garantii läbi ja sellisesse esindusse enam asja pole.
Ja mis veel. Järgmisel päeval, kui ma esinduses käisin turbot näitamas ja mind põhimõtteliselt p....e saadeti, helistati mulle sealt.
Te käisite hiljuti meie juures, kuidas üldised muljed on.
Ütlesin, et kõik meeskonna liikmed on söbralikud ja toredad aga võiks teil töötada ka inimene, kes on suuteline ka ise natuke mõtlema, et mõningaid
olukordi natuke odavamalt lahendada.
Sellepeale tänati aga ise arvan, et see tänu selleks ka jääb. Aga fakt on see, et ilma erilise põhjuseta enam ma sinna ei pöördu.
Usun, et jutt suht pikk ja segane aga arvan, et kes tahab, saab aru. Jumala pärast, ärge esinusel endale pähe istuda. Uurige ka alternatiive.
Lugupidamisega.
|