reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 01.08.06 19:58
|
|
|
Auto100-l uued hinnakirjad väljas
Huvi pärast sattusin kontrollima skoda.ee lehte, et kas lõpuks on uuendatud hinnakirjad olemas.
Olid.
Ehmatusega nägin, et ntx minu auto hind on neil kõvasti tõusnud, Ambiente varustusest on välja jäetud udutuled ning istmesoojendused. Ma ei ole
kindel, et nad eelmiseski Ambientes sees olid, kuid Helkama hinnakirjas 253900 maksnud autol olid need sees. Mitte et Helkamaga suurt mõtet võrrelda
enam on...
Igatahes imelik, et lambist pea 10k võrra on hinda tõstetud. Teiste mudelite ja mootorite kohapealt ei oska kommenteerida, kuivõrd ei ole nende
muutusi jälginud. Nüüd, mil vähegi arvestatavam konkurent ARX läind on, leiti vist sobiv aeg olema natuke juurde keerata. Või on tõesti mõni
mõistlikum põhjus, mitte omanike suurem saamahimu.
|
|
|
HenriTeine
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.08.06 20:42
|
|
|
Vaatasin ka ja tahtsin just sama küsida, et kuidas need hinnad võrreldes vanadega on. Kuigi sel erilist vahet ei ole, on need mis on. Pettumuse
valmistas Octavia Touri hind. Sama raha eest saab täiesti korraliku O2-e, kui plekist toorikust korraliku varustusega auto teha. IMHOon hinnavahe
olematu nendel.
Aga eks monopoli omanik saab ennast turul hästitunda küll.
|
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 01.08.06 20:51
|
|
|
Varustuses loetakse järjekindlalt ülesse juhi- ja kõrvalistuja turvapadi, lisastopptuli tagaaknal jne. Ilma nendetta ai tohi juba mitu aastat euroopas autot müüa.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 02.08.06 08:05
|
|
|
Tõstetud jah hindu, Fabia Ambiente tavahind on 3000.- krooni kallim, kui mina ostsin. Varustust ei viitsi võrdlema hakata aga küllap see on sama.
|
|
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 02.08.06 15:56
|
|
|
Siis tasub kõvemat alet ostmisel küsida. Ruumi alla minna on piisavalt.
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 02.08.06 19:12
|
|
|
DSG odavam
DSG-käigukastiga masinad ongi vist ~14 kEEK odavamaks läinud.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.06 05:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stefan
DSG-käigukastiga masinad ongi vist ~14 kEEK odavamaks läinud. |
Tõsijutt - odavam jah! 29k maksab präägu, varasemat A100 hinda ei tea - Helkamas oli 40k ja see nummer ehmatas mu sellest valikust eemale. Praegu
kahetsen, kuivõrd linnas oleks ikka S*TAKS mõnusam sellega sõita. Eks järgmise masina võtan automaadi.
Võib vaid oletada, et hinnakirjade korrigeerimine sai toimuma nende müüginumbreid arvestavalt ning neile mudelitele, mis niigi hästi müüvad, keerati
tsipa otsa, samas tunduks mulle justkui, et Superbi sektoris muudeti hinda just taskukohasemaks. A kuivõrd mul võrdlusandmed puuduvad ning mälu
funktsioneerib mul nagu haugil, siis ei julge kindlalt väita
Igatahes on ilmselt nüüd O II-ga nii, et kui oled mees/naine ja julged küsida hinnas alla, siis tehakse ning võibolla summaliselt tehakse nii, et
ostjal lihtsalt ei teki võimalust "ei" öelda. Kokkuvõttes on rahul nii ostja, kellele tundus, et sai sajandi pakkumise (O II ostmisega on ta
niikuinii senise elu parima võimaliku tehingu teinud ), kui müüja, kes
ikkagi kokkuvõttes sai oma soovitud rahad tehingu pealt.
|
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 03.08.06 16:50
|
|
|
Mulle tundub, et Superb on sama varustuse juures odavam kui OII. Ja hinnad on tõesti odavamaks läinud.
|
|
|
HenriTeine
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.07 21:41
|
|
|
Kui mu silmad mind ei peta, siis on toimunud taas väike värskendus hinnakirjades. O2 elegance on läinud 10k kallimaks ja varustus on muutunud
mitmekesisemaks.
Muid ei osanud võrrelda, kuna O2 hankimine veel värskelt meeles.
Superbiga on vahe nagu veel väiksemaks jäänud. Kui hetkel hakkaks autot ostma siis vist ei oskakski valida Võtaks vist Superbi ära.
|
|
|
|
hqs
huviline
Registreerunud 26.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Roomster Comfort 1,6 '07
|
postitati 19.06.07 06:52
|
|
|
kui sai Roomsterit tellitud, siis öeldi, et hinnakirjad "jälle" muutusid, et lisadest tõsteti midagi standardvarustusse ja hinda pandi sellevõrra
otsa
O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.07 07:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: PsychoDad
Kui mu silmad mind ei peta, siis on toimunud taas väike värskendus hinnakirjades. O2 elegance on läinud 10k kallimaks ja varustus on muutunud
mitmekesisemaks.
Muid ei osanud võrrelda, kuna O2 hankimine veel värskelt meeles.
Superbiga on vahe nagu veel väiksemaks jäänud. Kui hetkel hakkaks autot ostma siis vist ei oskakski valida Võtaks vist Superbi ära. |
Tähelepanek on õige, OII hinnakirjad tõesti on muutunud. Ma päris põhjalikult ei viitsind ette võtta ja üritada kõrvutada praegust Ambiente'i ja enda
poolt 2 aastat tagasi Helkamast ostetut, kuid tundus, et praegu saab sama raha eest jupi rohkem asju, kui toona.
Helkamas maksis Ambiente 1,9TDI 253900 kui ma valesti ei mäleta, mina maksin kokku miskised 276k, kuna mõned vidinad võtse juurde.
Präägast pakutakse OII-le uut mudelit 16" valukaid, mis IMHO on tääitsa vahvad ning kui autot ostmas oleksin, siis oleks mõningat eneses selgusele
jõudmise aega tarvis, millised 16" veljed valiksin.
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 19.06.07 15:31
|
|
|
Ka hoolduse hinnad pidavat varsti muutuma.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 25.07.07 14:06
|
|