Lehekülgi: 1 2 3 4 |
dex
huviline
Registreerunud 07.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III, 1.4 TSI, DSG
|
postitati 28.09.15 08:17
|
|
|
Android Auto & Smart Link
Vaatasin, et sellist teemat veel pole. Kes midagi kuulnud pole, siis siit võiks alustada:
http://www.skoda.ee/news/auto-ja-nutiseadmed-suhtlemas-uus-skoda-superb-naitab-apple-carplay-ja-android-auto-abil-tulevikku
Mulle tundub väga mõnus asi ja hirmsasti tahaks endale ka seda võimalust. Küll aga on praktiliselt võimatu infot leida, kas minu masinale seda
võimalust pakkuma hakatakse.
Äkki keegi on juba uurinud, mis on miinimumnõuded? Endal 2014 ehitatud Octavia III, Bolero süsteemiga. Kõige rohkem tahaks google mapsi auto ekraanile
kuvada, aga spotify kuluks samuti marjaks ära.
|
|
|
vamps
klubiliige
Registreerunud 17.03.14
Kasutaja on eemal
Auto: Superb MK4 4x4
|
postitati 02.10.15 12:21
|
|
|
Nagu aru olen saanud, siis SmartLink on ainult uuenenud Bolerga kasutatav. Kas mingi moodul vanale raadiole võimalik vahele panna, pole kindel.
Siin leiab igast OEM asju, mida saaks O3-le panna, kuid seal sellist juppi esimese hooga silma ei jäänud:
https://www.kufatec.de/shop/en/skoda/octavia/octavia-5e
|
|
|
KaruMaru
huviline
Registreerunud 28.10.15
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Combi 1,4TSI
|
postitati 28.10.15 11:33
|
|
|
Android Auto (AA) rakendus töötab ilusti uue Superb'i peal (telefonis android v.5.0.1).
Kui telefon ise AA rakendust ei paku Google Play kaudu (väidetavalt on rakendusel regioonipiirang vms) siis saab selle käsitis alla tõmmata ja
installida: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Et asi ilusti tööle hakkaks on vaja USB panna nö "Telefoni laadimise" reziimi, kui kaabel ühendatud.
|
|
|
raigu
huviline
Registreerunud 09.08.16
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia, 1.4 TSI, DSG, 2016
|
postitati 09.08.16 16:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KaruMaru
Android Auto (AA) rakendus töötab ilusti uue Superb'i peal (telefonis android v.5.0.1).
Kui telefon ise AA rakendust ei paku Google Play kaudu (väidetavalt on rakendusel regioonipiirang vms) siis saab selle käsitis alla tõmmata ja
installida: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Et asi ilusti tööle hakkaks on vaja USB panna nö "Telefoni laadimise" reziimi, kui kaabel ühendatud. |
Tänan, KaruMaru! Toimisin nõnda ning sain AA installitud telefonile Nexus 5 ja ühendatud Octavia-ga.
Alguses ei saanud oma Nexus 5-le AA-d installitud, kuna Google Play ei näidanud seda üldse (so otsingutulemustes ei tulnud välja). Arvasin, et
lihtsalt ei ühildu. Samuti oli AA kodukal loetelu ühilduvatest telefonidest ja minu
oma seal polnud. Olin juba valmis uut telefoni ostma. Aga paistab, et Google Play-is ei näita appe ka siis välja kui on regioonipiirang.
apkmirror.com-ist laadimisel peab vaatama, kas APK-l on sobiv arhitektuur. Viimane ongi x86-le, mis minule ei sobinud. Seepärast pidin installeerima
vanema (minule sobis arm).
Nüüd pool päeva AA-d kasutatud. Vahel siiski tekib telefoni ühendamisel tõrge. Ühendan ära, mobiilis tuleb AA ikoon ette aga siis kaob ära ja auto
ekraanil tuleb tekst:
Connection failed.
Please check wheter your mobile device is compatible for
use with "SmartLink".
Telefoni restart ei aidanud, "Telefoni laadimise" reziimiga mängimine ei aidanud. Poole tunni pärast, kui jälle autosse istusin ja ühendasin
telefoni USB juhtmega, hakkas järsku kõik jälle tööle.
Aga ühe sõidu sain rahulikult kasutada ning kasutuskogemus on vägev. Saab häälkäskudega juhtida kaardirakendust, helistada, saata SMS-i, mängida
muusikat, skippida lugusid jne. Kõige lahedam avastus oli, et kui ütlesid "Send my location to xxxx", siis saadeti xxxx-le SMS-iga link google
mapile, kus oli minu asukoht märgitud. Kui mingi rakendus töötab, siis tasub öelda "Help" ning annab vihjeid mis käske saab kasutada.
Kaardirakenduses saab küsida, et kaugel järgmine pööre vms on. Häälkäskluse aktiveerimiseks saab kasutada nuppu roolil.
|
|
|
|
Helmer
huviline
Registreerunud 04.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III 1.2 TSI 7-k DSG
|
postitati 10.08.16 13:55
|
|
|
Sai kah siis järelpaigaldusena SmartLink lastud paigaldada.
Android autoga töötab asi korralikult. Aga smartlinki rakendustega on nii ja naa. Eriti nali on smartlinki mapsiga (google maps). Paned asukoha paika
- sõitma hakates ütleb, et ei saa - sõidu ajal see äpp ei tööta .
Android auto maps aga töötab korralikult. Ainuke häda on see, et vasakpoolne kast suunistega võtab väga palju ekraanipinda ära.
|
|
|
Kx44
huviline
Registreerunud 30.12.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.06.17 06:04
|
|
|
Selline küsimus, et kuidas teil android auto helikvaliteet on? Mingil põhjusel langeb AA ühendamisel märgatavalt helikvaliteet ja ei ole suutnud
lahendust sellele leida. Telefoniks huawei p9 lite ja os android 7.
Kuigi viimase androidi uuendusega jääb ka telefon nüüd ühendamisel aktiivseks ja olen üritanud eq äppi vahele panna, deaktiveerub see kohe peale AA
ühendamist. Telefon on MTP edastamise rezhiimil jne, kuid kasu ei miskit. On keegi sama murega kokku puutunud ja selle lahendanud?
|
|
|
raigu
huviline
Registreerunud 09.08.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.17 06:23
|
|
|
Waze Android Autos
Hea uudis Wazelt! Alates 26. juulist 2017 on Waze kasutatav
Android Autos. Minul piisas Waze updatest kui sai juba AA kaardirakenduste seast valida.
|
|
|
mario20031
huviline
Registreerunud 19.10.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.17 08:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kx44
Selline küsimus, et kuidas teil android auto helikvaliteet on? Mingil põhjusel langeb AA ühendamisel märgatavalt helikvaliteet ja ei ole suutnud
Kuigi viimase androidi uuendusega jääb ka telefon nüüd ühendamisel aktiivseks ja olen üritanud eq äppi vahele panna, deaktiveerub see kohe peale AA
ühendamist. Telefon on MTP edastamise rezhiimil jne, kuid kasu ei miskit. On keegi sama murega kokku puutunud ja selle lahendanud?
| Olen kohanud sama probleemi Galaxy S8+ ja Android 7.0'ga. Kui paremat helikvaliteeti tahta muusika kuulamisel, siis AUX'i kaudu
tuleb mingil põhjusel hea kaabliga oluliselt puhtam heli.
Mõned asjad
eBays -> VW & Skoda (2005a+) originaal varuosad (tuled, liistud, kere detailid, radikad, kliimapumbad...).
Müüa kaater Glastron GX225 5.0 V8 -> LINK | +372 562 060 58 |
|
|
|
|
maxe
klubiliige
Registreerunud 28.06.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia Monte-Carlo TSI
|
postitati 28.07.17 09:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mario20031
| Olen kohanud sama probleemi Galaxy S8+ ja Android 7.0'ga. Kui paremat helikvaliteeti tahta muusika kuulamisel, siis AUX'i kaudu
tuleb mingil põhjusel hea kaabliga oluliselt puhtam heli. |
AUX vs USB või BT ? Üldiselt peaks olema helikvaliteet, kui meedia seadme DAC pole poole toobine, USB > AUX > BT. Korralike seadmete korral otse
digitaalne ühendus USB-ga või analoog ühendus AUX-sist on märgatava helikvaliteedi vahega kui kokkupressitud Bluetooth.
|
|
|
mario20031
huviline
Registreerunud 19.10.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.17 07:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maxe
Tsitaat: | Algselt postitas: mario20031Olen kohanud sama probleemi Galaxy S8+ ja Android 7.0'ga. Kui paremat helikvaliteeti
tahta muusika kuulamisel, siis AUX'i kaudu tuleb mingil põhjusel hea kaabliga oluliselt puhtam heli. |
AUX vs USB või BT ? Üldiselt peaks olema helikvaliteet, kui meedia seadme DAC pole poole toobine, USB > AUX > BT. Korralike seadmete korral otse
digitaalne ühendus USB-ga või analoog ühendus AUX-sist on märgatava helikvaliteedi vahega kui kokkupressitud Bluetooth. | AUX'ga
oluliselt parem heli võrreldes USB'ga.
Mõned asjad
eBays -> VW & Skoda (2005a+) originaal varuosad (tuled, liistud, kere detailid, radikad, kliimapumbad...).
Müüa kaater Glastron GX225 5.0 V8 -> LINK | +372 562 060 58 |
|
|
|
|
Kx44
huviline
Registreerunud 30.12.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.17 11:03
|
|
|
Puhtalt BT kaudu kuulates on heli ok (minu kõrva jaoks vähemalt), aga kuna tahaks kasutada waze-i läbi android auto ja samal ajal spotifyst muusikat
kuulata, siis läbi AA (ehk ühendades USB), on helikvaliteet muusika kuulamiseks kohutav. Jah, saaks ka waze-i ja spotify ühendada läbi BT ja telefoni
klaasile kinnitada, aga siis ei ole smartlinkil enam ju mõtet
Tõenäoliselt on asi siis telefonis? Kui kellelgi töötab AA normaalse heliga, andke teada, mis telefoni kasutate. Eks tuleb siis sammud telefonipoodi
seada. Netist olen ka otsinud erinevaid lahendusi, et võibolla on seadetes asi, aga töötavat lahendust ei ole leidnud.
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
postitati 29.07.17 11:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raigu
Hea uudis Wazelt! Alates 26. juulist 2017 on Waze kasutatav
Android Autos. Minul piisas Waze updatest kui sai juba AA kaardirakenduste seast valida.
|
Kui juhtmevaba laadimine ei olnud veel piisav argument telefoni vahetamiseks, siis tundub et see uudis seda juba on - teemaga seotud artiklite põhjal
võib oletada, et Apple Carplay'sse Waze (vähemalt lähiajal) ei tule.
Kes juba kasutanud, siis kuidas kogemused on? Kas kõik liikluskaamerate, politsei, jms teated tulevad kenasti läbi autokõlarite?
|
|
|
|
maxe
klubiliige
Registreerunud 28.06.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia Monte-Carlo TSI
|
postitati 31.07.17 15:52
|
|
|
Puhtalt BT kaudu kuulates on heli ok (minu kõrva jaoks vähemalt), aga kuna tahaks kasutada waze-i läbi android auto ja samal ajal spotifyst muusikat
kuulata, siis läbi AA (ehk ühendades USB), on helikvaliteet muusika kuulamiseks kohutav. Jah, saaks ka waze-i ja spotify ühendada läbi BT ja telefoni
Tõenäoliselt on asi siis telefonis? Kui kellelgi töötab AA normaalse heliga, andke teada, mis telefoni kasutate. Eks tuleb siis sammud telefonipoodi
seada. Netist olen ka otsinud erinevaid lahendusi, et võibolla on seadetes asi, aga töötavat lahendust ei ole leidnud. |
Telefoni viga see kindlasti ei ole, see rohkem ikka android auto teema et ei suuda võibolla nii palju infot ehk töödelda läbi usb vms.
Asjad mida kaaluda:
1. USB kaabel on jama või pole mõeldud väga andmete edastamiseks. Kehv varjestus, midagi segab signaali.
2. Equaliser. Osadel mobiilidel on kaasas EQ mis võib segada, Telefoni/Spotify setingutes võibolla välja lülitada see.
3. Sundida MTP "Developer Settingis" alt kui telefon on ühendatud/enne ühendust.
|
|
|
rraivo
huviline
Registreerunud 22.02.17
Kasutaja on eemal
Auto: Skodiaq Sportline
|
postitati 01.08.17 05:49
|
|
|
Mul võrdluseks iPhone.
Üle BT musa kuulata on kvaliteet rahuldav, hindele 3+ või 4-
Aga läbi USB juhtme (apple enda orig.laadija juhe) car play kaudu on kvaliteet 5+
|
|
|
Kx44
huviline
Registreerunud 30.12.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.17 22:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maxe
seada. Netist olen ka otsinud erinevaid lahendusi, et võibolla on seadetes asi, aga töötavat lahendust ei ole leidnud. |
Telefoni viga see kindlasti ei ole, see rohkem ikka android auto teema et ei suuda võibolla nii palju infot ehk töödelda läbi usb vms.
Asjad mida kaaluda:
1. USB kaabel on jama või pole mõeldud väga andmete edastamiseks. Kehv varjestus, midagi segab signaali.
2. Equaliser. Osadel mobiilidel on kaasas EQ mis võib segada, Telefoni/Spotify setingutes võibolla välja lülitada see.
3. Sundida MTP "Developer Settingis" alt kui telefon on ühendatud/enne ühendust. |
Asi on ikkagi telefonis. Otsisin sahtli põhjast vana nexus 5 välja ja sellega töötab ideaalselt. Kuna kasutasin nexuse puhul sama kaablit, siis on ka
see korras. MTP on sunnitud ning EQd olen kõik maha lasknud. Piinan homme pisut Elisa supporti, vaatan, kas sealt tuleb mõni hea idee veel
|
|
|
KarelL
huviline
Registreerunud 30.11.17
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 1.4TSI DSG 2018
|
postitati 04.01.18 23:38
|
|
|
Tere,
Maadlen siin selle AA murega, ei saa kohe mitte kuidagi asja toimima.
Autoks on eile kätte saadud Superb ja telefoniks Huawei P10.
Nimelt jama selles, et GooglePlay'st seda jätkuvalt tõmmata ei saa, tõmbasin eraldi apk faili AA kodulehelt, installisin selle telefoni ning AA
avamisel tuleb selline kiri:
Something went wrong
Google Play teenused ei paista praegu toimivat.
OK (ainus võimalik valik)
Ning sulgeb rakenduse, ei toimi see niisama, ega autos ühendatult, mitte kuidagi ei ole asja tööle saanud, kas keegi oskab aidata?
Proovisin juba ka netist leitud õpetuse järgi fake gps'iga asukohta muuta kuid ka nii ei jõudnud mitte kuhugi.
Ma siiani ei saa aru, miks ma Androidi peale tagasi läksin
Karel
|
|
|
raigu
huviline
Registreerunud 09.08.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.18 04:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KarelL
Tere,
Maadlen siin selle AA murega, ei saa kohe mitte kuidagi asja toimima.
/.../
Nimelt jama selles, et GooglePlay'st seda jätkuvalt tõmmata ei saa, tõmbasin eraldi apk faili AA kodulehelt, installisin selle telefoni ning AA
avamisel tuleb selline kiri: Something went wrong
/.../
|
* Kas valisid õige APK arhitektuuri?
* Veel on variant proovida vanemat APK versiooni.
|
|
|
Kuuba
huviline
Registreerunud 30.05.17
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III 1.4TSI ACT
|
|
Tambriv
huviline
Registreerunud 28.12.16
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,0 TSI DSG 2016
|
postitati 05.01.18 08:02
|
|
|
Minu Samsung Galaxy S7 Edge töötab sama versiooniga päris kenasti, istud autosse, ühendad juhtme taha, valid menüüst Android Auto ja töötab. Kasutan
igapäevaselt Wazet ja Spotifyd, ka "ok, google" toimib näiteks Spotifyst otsingul päris hästi.
|
|
|
raigu
huviline
Registreerunud 09.08.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.18 08:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KarelL
avamisel tuleb selline kiri:
Something went wrong
|
Nüüd tuleb meelde, et alguses oli mul ka mingid probleemid ühendamisega. Tegin igasuguseid trikke. Ühendasin lahti, autol süüde sisse/välja,
telefonile restart jn. Vahel läks tööle, vahel mitte. Ei tabanud ära, mis see õige kombinatsioo oli.
Kui tuli uus versioon, panin selle peale ja sai korda. Nüüd vahel viskab välja, aga enamasti toimib. Ehk siis kui pole veel koppa ette visanud, võid
proovida vanemat versiooni.
|
|
|
Puuriit
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline
|
postitati 05.01.18 18:19
|
|
|
Proovi jah APK mirrorist. Minul toimetab Samsung S7 sealse viimase versiooniga kenasti.
|
|
|
Renxx9
huviline
Registreerunud 09.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia E-TEC, DSG, 2021
|
postitati 07.01.18 12:39
|
|
|
Kas SmartLinki saab mõistlikumalt ka aktiveerida, kui esinduses 200€ eest?
|
|
|
M.Jaaska
huviline
Registreerunud 13.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Välismaa auto
|
postitati 07.01.18 14:25
|
|