SLAlex
huviline
Registreerunud 23.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 1,8TSI
|
postitati 25.03.08 11:21
|
|
|
45000 hoolduse kohta küsimus
Tere, lugupeetud foorumlased. Andsin oma auto skoda teenindusse kuna oli vajalik teha 45000km hooldus. Oskab keegi öelda, mis selle hoolduse sisse
töödena peaks minema.Küsin seda sellepärast,et mulle helistati teenindusest ja öeldi,et autol on vaja pidurivedeliku vahetada(iga kahe aasta tagant)
ja see maksab ca 400 krooni. Ise kogu aeg arvasin,ja ka 15000km hoolduses oli.vedelike vahetamine hinna sees.Jägage oma kogemusi hoolduse osas.
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
postitati 25.03.08 15:45
|
|
|
See 45 000km hooldus on täpselt sama, mis kõige esimene (15 000km) hooldus oli.
Kui täpsemalt teada tahad, mis tööd tehakse, siis see on ka hooldusraamatus kirjas.
Sel korral on ka õli vahetus töö hinna sees.
Teisi vedelikke vaid lisatakse vajadusel, mitte ei vahetata (v.a.pidurivedelik).
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 31.03.08 19:19
|
|
|
Minul vahetati pidurivedelik 60 000 juures. Kahjuks olid Auto 100 töötajad rutakad ning jätsid õhu sisse ning siis pidi autoga ümber keerama ja laskma
õhk pidurisüsteemist eemaldada.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
moanspot
klubiliige
Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Combi
|
postitati 02.06.08 10:19
|
|
|
Ei hakanud uut teemat tekitama. Läheb mu massin järgmisel nädalal 15K hooldusesse.
Algusest peale on rool veidi kreenis olnud, ehket kui rattad otse, siis rool mõned kraadid päripäeva viltu.
Pisike, mitte väga häiriv, aga tobe detail - seega ekstra selle pärast pole vaevunud aega panema.
Ja nüüd öeldi, et selline asi läheb garantii alla ainult kuni 10K läbisõidu korral
Kusjuures mina küll garantiitingimustes midagi selle kohta välja ei loe.
http://www.skoda.ee/?&pid=722&lang=1
sealt punkt 1.2.5. tegeleb selliste asjadega. Aga tegu ei ole ju mingi kulumisest tingitud veaga, algusest peale oli viltu olnud. Ja kuidas saab rool
viltu üldse kuluda.
Nii et mu arust tiba nagu kummaline juhtum....
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 02.06.08 14:51
|
|
|
nvm
|
|
|
jk
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ural M63 '65, Ocu, Leaf
|
postitati 02.06.08 15:54
|
|
|
Nendessamades viidatud garantiitingimustes ju kirjas (1.2.5), et:
"7. Reguleerimisi (peamiselt uste, mootoriruumi kaane ja rataste kokkujooksu reguleerimine ) võib teostada kuni 6 kuu jooksul pärast
sõiduki müügikuupäeva või kuni 10 000 km läbimisel, mil seda käsitletakse tootja põhjustatud rikkena. Selle limiidi ületamisel loetakse riket
loomulikuks kulumiseks. See ei sisalda reguleerimist, mis kuulub remondikäigu tehnoloogia juurde."
Lisaks veel 1.2.4, mis ütleb:
"Ostja on kohustatud rikke tuvastamisel oma nõuet koheselt Skoda edasimüüja juures tõendama, andes samal ajal sisse ostudokumendid."
Ehk siis on Auto100-l täielik õigus keelduda. Iseasi, kas kompromissile jõudmine ja kliendile vastutulemine oleks pikemas perspektiivis hoopis tulusam
tegu...
|
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
postitati 02.06.08 16:01
|
|
|
Loe veel 1.2.5 punkt 7 !
Kui tuled hooldusesse ja esituled vajavad reguleerimist, siis seegi garantiisse ei lähe
On ju kirjutatud, et reguleerimistööd ei kuulu garantiisse.
Piisab vaid esinduse eest minema sõites august või ääerkivist üle sõita ja ongi rool viltu
|
|
|
moanspot
klubiliige
Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Combi
|
postitati 02.06.08 17:47
|
|
|
njah... mis seal pattu salata, ega ma neid garantiitingimusi enne polnud lugenud. Jajah, ma tean, et seaduse mittetundmine ei vabasta seaduse
täitmisest jne...
Lihtne talupojaloogika nagu ütles, et kui miski on ostes autos viltu, siis see läheb nii või teisiti garantii alla. Ja kuna SUURES KIRJAS on
garantiina toodud 3 aastat või 100 000 km, siis nagu muret ei tundnud ja ekstra rabelema ei asunud, et küll korraline hooldus nagunii tuleb
ükskord.
Kusjuures, kui ma kuu aega pärast ostmist värvikahjustusi käisin likvideerimas (külg kriibiti ära), siis ma töösse andes suuliselt mainisin, et rool
on ka viltu, et võiks otseks keerata. Aga siis oli, et värvimises läheb aega ja see on hoopis teiste meeste rida ja vist ikka ei jõua jne... ja noh,
kuna autot oli vaja ja nagu ma juba kirjutasin, siis niiväga ju ka ei häiri (ehket sõitmist ei sega), siis jäi korralist ootama.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 16.06.08 11:15
|
|
|
Minu teada on kõikidel Octaviatel roolid viltu ees, minu autol kaasaarvatud. Alguses häiris, nüüdseks 75000 seljataga ja enam ei häiri.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|